Make it last forever

d871b36d4013b60dcbadf1cdfbc79d2f

Nytt rituale i forkant av en reise: å søke opp fotoinspirasjon. Når jeg er ute og reiser lar jeg vanligvis destinasjonen, landskapet, omgivelsene og spontane idéer styre kameraet mitt og hva som skal foreviges, men ved neste reise skal vi ha med nok kameraer til å fylle nesten en hel koffert alene, og det å søke opp inspirasjon til bilder vi kan prøve å gjenskape der ute har blitt en del av det å glede seg til turen.

Jeg har ikke funnet så mange – enda, så kom gjerne med tips til søkeord eller gode sider med mye inspirasjon! Bildene jeg finner samler jeg på Pinterest:

Du finner inspirasjonstavla mi her.

New ritual ahead of a travel: searching for photo inspiration. When I’m out traveling I’m usually letting the destination, the landscape, my surroundings and spontanious ideas control my camera and what to capture, but my next travel will be together with my roomie and the two of us have got enough cameras to fill up a whole suitcase alone, and a part of the preperations to our journey is to find photos we want to re-create. I haven’t found a lot – yet, so feel free to give me some good sites where I can find inspiration if you know any! The pictures I find I put to my Pinterest, click the link above to see my board so far ^.

2 kommentarer

  1. Rebecca Moen

    Åh, jeg planlegger alltid reisene mine i alle slags små detaljer med Pinterest. Alt fra steder å se til bilder å ta! Så har en del mapper med inspirasjonsbilder på Pinterest selv! Beste måten jeg har funnet ut er bare å finne ett bilde man liker og følge det rundt, se hvem som har pinnet det samme og sjekke ut mappene dems! Ellerså finner jeg masse på tumblr 😀

  2. Minner meg på at jeg er helt elendig på å bruke kameraet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *