Frosty

Starter uka med å sende mail nummer hundre om at jeg fryser ihjel i leiligheta. Advarsel til fremtidige leietakere på studentbudsjett: «inkludert varme» i en husleie høyere enn himmelen Lånekassa’s stipend betyr ikke nødvendigvis «varme», i den forstand at vi kan gå rundt og ha det greit innendørs. «Varme» er i dette tilfellet hver minste grad vi kan få over 10 røde. 13 grader på kjøkkenet. Bare nevner det. At ingen av oss har pådratt seg lungebetennelse eller frostskader enda er faen meg et under.

homal

Jeg er riktignok alene om å forebygge disse frostskadene denne uka, for samboeren har reist av gårde til Kambodsja. Trodde hun. Men jeg bare:

homal1

DU BLIR HER.

Så i kveld skal vi kose oss med sju pledd og pannekaker og Pretty little liars! Og pensum.

Hva gjør dere? 🙂

I’m starting this week with another mail to the landlord about how freaking cold it is in our apartment. I am so sick of freezing, you have no idea, and our rent is like sky high and «includes heat» but hell no, I’ve been freezing since the summer ended. It’s been 13 degrees celsius in our kitchen! 13! Aarhh. I’m all alone with the cold this week though, my roomie went to Cambodsja today – at least she thought so, but I made her face stay in our sofa 🙂 So tonight we’ll enjoy pancakes and Pretty little liars! What are you doing?

8 kommentarer

  1. Utrolig leit og irriterende at dere enda må vandre med frosne tær!
    Her går det i planlegging av diverse og levende lys 🙂

  2. off, så kjedelig! Kjipt å ha det så kaldt inne, men kjenner til det med kald leilighet. Bor i Skottland og de er ikke akkurat superflinke på å isolere her borte. Blir en litt høy strømregning på vinteren ettersom vi fyrer minst like mye for kråka. Holder varmen lukka inne på soverommet for å spare penger så i resten av leiligheten er det superundertøy og ullsokker som gjelder.

  3. Ville bare si at jeg ikke klarer det nye designet, det er fint, men det er vanskeligre å lese teksten. Klarer det rett og slett ikke, vet ikke om jeg bare er veldig sær, men vet du er opptatt av tekst. Så bare en kjapp, forhåpentligvis hjelpsom, tilbakemelding fra meg :*

  4. Jaa, så den i forbifarta, skal se mer på den i morgen. Tusen takk! 😀

  5. Damn, that’s cold! I’ve been working on my new lay-out all day. Well.. night.. hehe

  6. Indias Datter

    Hei! tenkte du sikkert ville se denne http://urbanasian.com/whats-ha… rekonstruert dokumentar om bussdrapet i Dehli i 2012.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *