Satur-yay!

lordayy

Rise and shine, babes! Jeg våkner opp hjemme i barndommen på en lørdag, og har ingen andre planer enn å spise deilig frokost med støvet*, lese en bok som ikke er pensum, drikke te, bygge en borg av dyner og puter, hive meg inn i den og like at jeg lever. Og så en tur på kino tidlig ettermiddag med mamma.

Dere da? 

Ps. Sprett innom senere for å hilse på min nye skatt!

*mamma og pappa

Rise and shine, babes! I’m waking up at my parent’s this Saturday, and I’ve got no other plans that having a lovely breakfast with my folks, read a book that’s not included in my studies, have some tea, build a castle out of my duvet as and pillows and throw myself into it and enjoy that I’m alive. And then go to see a movie early afternoon with my mom. What’s your plans for the weekend? Ps. Stop by later so see my new baby!

4 kommentarer

  1. Æ har en skada fot, så jeg chiller i senga, og gjør alt mellom himmel og jord som ikke innebærer fysisk aktivitet 🙂

  2. Så deilig med slike dagar!

    Eg skal slappe av fram til i ettermiddag, då er det steppdans workshop og jam etterpå. Steppdanshelg er fint!

  3. Camilla

    Høres ut som en deilig lørdag! Her er det lesing til prøve, besøk, familiebursdag og biffmiddag med en venninne som står på planen:D

  4. Vært bøssebærer i det kalde regnværet i dag. Og fått en masse smil (tilbake) ❤️ Og bakt en pizza som jeg håper ikke dreper meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *