He will follow me wherever I go

rimmrimm4

rimm1rimm2rimm3

Her er skatten min! Min nye venn i verden. Hentet han i går, og han er fullkommen. Det var julegava mi fra FF, eller galskap som jeg helst kaller det til den prisen, sammen med en håndskreven lapp hvor det stod at nå vil han alltid være med meg uansett hvor jeg drar. Kjærlighetserklæring i fargen amnetyst og med fire hjul! Den heter Salsa Air, 63 cm, og er fra Rimowa, hvis noen skulle klø seg i hodet. Han er en sann drøm å trille rundt på, triller nesten helt av seg selv – lett som en fjær, og snurrer rundt som en ballerinadanser, en STOR og trollbindende kontrast til de to billigkoffertene jeg har ødelagt i rekordfart tidligere. Jeg gleder meg til å ta han med meg ut i verden, om bare tre små uker!

Nå – hva synes dere? Er han ikke vakker? 

Here’s my new baby! I picked him up from the store yesterday, and he is perfect. This was my xmas present from my bf, he’s absolutely crazy for giving me such an expensive thing, together with a handwritten note with the words: «Now I’ll follow you always – wherever you go». A love declaration colored in amnethyst and with four wheels. It’s a Salsa Air, 63 cm from Rimowa, FYI. And it’s a dream to roll around, it’s like a dancer and a total contrast to the other two cheap suitcases I’ve had earlier. Can’t wait to take him out for his first trip in three small weeks! What do you think about him?! 

4 kommentarer

  1. Vakker, ja!

  2. Camilla Albertine

    Så fin! Har veldig, veldig lyst til å bytte ut min europriskoffert med noe av kvalitet, men du verden så dyrt det er! Du er heldig ass!

  3. Brita Søreng

    Gratulerer 😀 Det ble ingen Samsonite, men denne karen så jo like flott, solid og lett ut. Ser frem til dagen jeg kommer til å invistere i en sånn en, men er fremdeles der hvor penger blir brukt på transport og ikke bagasje :/

  4. Forsvarsfrue

    For en kjærlighetserklæring <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *