Two worlds collide

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Hey! Det er så fantastisk å bare legge fra seg hele Internett av og til, og logge på den virkelige verden, og det var omtrent det jeg gjorde i helgen, og viet hjertet og oppmerksomheta til fin fyr og flott samboer i stedet, og for de som er naboene mine på Internett kan det virke som jeg døde, men det gjorde jeg altså ikke. Jeg gjorde det stikk motsatte – jeg levde.

På lørdag ville livet at jeg skulle ta det med ro, iallfall ville kroppen min det, for den låste seg plutselig fra nakken og ned i ryggen og ut i armen, nesten som en kink – bare en litt mer avansert en. Ironisk nok skal det skje den ene dagen jeg holder sofaen, og ikke de dagene jeg strekker kroppen min ut av en annen verden i avanserte yogaøvelser eller annen intens trening. Jeg sutret litt i et kvarters tid, før en kamerat av FF fikk oss med ut og jeg druknet smertene i øl på Tamara, og så drinker på Bar Bocca, som forøvrig har de sykeste drinkene jeg noen gang har smakt – utrolig spesielle, og smaksopplevelsen i seg selv er faktisk verdt den skyhøye drinkprisen vi har her til lands. Gå dit! Og Tamara óg er utrolig hyggelig, for de som liker å prate over en øl eller fem. Bildene er derfra, hvis noen lurte. Fra dassen, for jeg har ikke kommet over den kneika hvor det er kleint å ta bilder i offentligheta enda.

Ellers; HERREGUD, NORGE, jeg bøyer meg i støvet, for et VM! Petter Northug på søndag, SÅ dere på eller? Jeg trodde jeg skulle besvime av spenning og beundring, den mannen KAN!

I dag har jeg bare vært på skolen, jobbet et par timer og nå skal jeg ut og starte uken sånn jeg avsluttet den forrige – med en øl. Oslo er farlig og fin sånn.

Senere!

Ps. Fortell meg om helgen deres så lenge, da, superstjerner. 

Hey! It feels amazing to just drop the entire Internet for a weekend, that’s exactly what I did to log on to the real world instead, by heart and min had their focus on my bf and roomie and for my friends online it could seem like I died, but I didn’t, I did the total opposite – I lived. 
Saturday my life wanted me to relax, or at least my body wanted me to, ’cause suddenly it locked itself entirely from my neck and down my back, and even my arm got stuck haha. I felt like a 80 years old. The irony here is that this happened that one day I spent on the couch, not the days I’m out there doing my intense workouts or advanced yoga lessons. I felt sorry for myself for a while, before my bf’s friend made us go out to grab some beers and to drown my pain. We had beer at Tamara and drinks at Bar Bocca in Grünerløkka, Oslo, and I can highly recommend those places! Especially the drinks at Bar Bocca, the price you have to pay for a drink in Norway is super high, but Bar Bocca it is actually worth it. Oh, and I have to salute Norway’s work in the World Cup, oh my god, Petter Northug? WHAT A MAN! I’m so impressed! I love him! Today I’ve just been at school, before I spent a couple of time working and now I’m off to have another beer with another friend. Later! Tell me about your weekend until I’m back, yes?

9 kommentarer

 1. Høyres ut som ein fin helg! Sånn bortsett frå låsing av nakke og rygg då.. Er det bra igjen?
  Det er skikkeleg deilig å logge av internett. Gjorde ikkje det i helga, men hadde tankar om å kvitte meg med fleire sosiale medier. Kanskje snart.
  Helga har vore superroleg. Omtrent berre logge på sofaen og sett på skivm og anna fjas. Rått av Northug! Norske skiløpere ass!

 2. Det har vært en sånn dag hvor jeg får ting gjort, men ikke de tingene jeg skulle gjøre. Skulle forberede meg til veiledning i morgen og lese en bok. Har gjort: Klesbretting, organisering av småting, blogging og ekstrem listeskriving.

 3. It’s lovely, thanks for the tip! Sometimes I just need to be reminded 🙂

 4. Her har det gått i en bursdagsfeiring og avslapning 🙂

 5. Camilla

  Høres ut som du har hatt en bra helg! Forrige uke var jeg på Tenerife, inkludert helga som var, og koblet så godt som helt ut fra sosiale medier og blogger for en hel uke, det var deilig. Fordypet meg heller i bøker, solskinn, familie og god mat<3 Men nå som jeg er hjemme igjen er jeg i ferd med å falle tilbake i det gamle sporet, så bør vel skjerpe meg en gang for alle:P
  Btw, hver morra når jeg ser den faste BMW X6 kjøre i motsatt kjørefelt på vei til skolen tenker jeg «Åh, det hadde Supermarie likt!», har også begynt å legge spesielt merke til de hvis de dukker opp fra nowhere etter at du skrev om din kjærlighet for de:P

 6. høres ut som en fin helg! 😀 oslo er fin!! og vm var helt rått! helgen min har selvsagt bestått av så beglo disse vm-øyeblikkene, litt jobbing og date med en skikkelig kjekkas for andre gang. absolutt en bra helg og en boost før en 6dagers jobbuke. hehe. livet kan være ganske fint selv på kjedelige dager 😛

 7. Takk, fine! <3 Leste den da jeg fikk den, og tenkte å svare i kveld – da har jeg litt bedre tid 🙂 Klemmer

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *