Yoga debute

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

I dag ringte alarmen klokken 06:00 (!) og et åndssvakt øyeblikk, før hodet klarte å stokke om på livet mitt så det havnet i kronologisk rekkefølge igjen, trodde jeg at jeg var tilbake på rekruttskolen, men så husket jeg hvorfor jeg var våken så tidlig, og da var det bare å strekke seg som en katt, stå opp og starte dagen! Sunniva lanserer en ny juice i disse dager, med grønnsaker i, og inviterte derfor til yoga med Vibeke Klemetsen på morgenkvisten, og herlighet for en deilig start på en torsdag!

Jeg har drømt om å prøve yoga helt siden jeg var i India, men det har bare ikke skjedd før i dag, og etter i dag må det jo bare skje oftere for det var så fascinerende avansert og tungt og gøy på én gang! Vibeke òg var en helt fantastisk instruktør og en solstråle av et kvinnemenneske, å se henne utføre yogaøvelser er et kunststykke i seg selv. Jeg håper jeg får muligheten igjen, i mellomtiden skal jeg imitere henne etter beste evne hjemme på stuegulvet i tide og utide, for yoga tente virkelig en gnist i meg – ny hobby right there!

Etter yoga var det en super forelesning i retorikk, før jeg deltok i et økonomisk eksperiment og nå må jeg kjøre skifteshow før jeg fyker ned til byen for en matbit før jeg skal være publikum på innspillingen av morgendagens Nytt på Nytt! Jeg elsker denne dagen, den skulle vært en mann så hadde vi vært gift i morgen! Skrives senere!

Ps. Juicen smakte utrolig friskt og godt, anbefales fra hjertet! 

Had my first yoga class ever this morning – loved it to the bone! I don’t have time to translate more right now, but check back later for a longer English version 🙂 So long!

8 kommentarer

  1. Jeg har vært publikum på Nytt på nytt en gang, det var så gøy! Yoga har jeg bare prøvd en gang, det gikk ikke så bra. Må prøve igjen en gang.

  2. Så spennende!

  3. Great to hear that you enjoyed it!

  4. Camilla

    Åh, nytt på nytt innspilling er så morro!

  5. Jeg har liksom hatt en innbilning om at å se innspillingen ødelegger TV-showet litt. Men tydeligvis ikke? 😀

  6. Så gøy! Også å starte dagen med å henge med en kjendis a… Yoga er jeg hypp på å teste, men jeg er skremmende lite smidig, så det kan bli pinlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *