Who the f is this?

Det her er så spennende, og jeg blir så sjukt nysgjerrig; det er en upcoming stjerne av en artist som kaller seg Who is Fancy og som har sluppet en så deilig låt, Goodbye, og ingen vet hvem artisten er, men hemmeligheta sjæl slipper videoer og legger ut små hint hele tiden, som disse tre under her, og hvis dere ser på de tre forskjellige menneskene som tilsynelatende synger låta i videoene, så kan jo vedkommende være hvem som helst, for stemmen passer jo til alle sammen!

Time skriver at hjernene bak artisten er folk som har jobbet for Bieber, Britney Spears og Taylor Swift, så det her må jo bare være en kommende stjerne på musikkhimmelen. Låta finnes på Spotify også. Bare et lite musikktips (og en smule fascinasjon) fra meg på en onsdag!

Skrives senere!

Who is Fancy is an unknown artist who has this beautiful song «Goodbye», and nobody knows who this person is, and it’s so exciting haha! I mean watch these videos, the voice fits all of them, it can literally be anyone. Read more about this fascinating person in Times HERE and listen to the song. You’ll find it on Spotify as well.

8 kommentarer

  1. Tenk hvis det er han fyren med speilet i bakgrunn, og at det ikke er noen av de som er obvious? Hadde vært sykt artig!

  2. wææ så kult, dette var skikkelig fasinerede!

  3. NICE SONG! Skal helt klart følge med i mysteriet 😉

  4. Oo, spennande og eg likte låta!

    Trur ikkje det er nokon av dei eigentleg, men ææ, blei utruleg nysgjerrig no!

  5. Har hatt denne sangen på repeat de siste timene. Elsk!

  6. Lillelam

    Én uke tok det før internett fant frem! Fyren heter Jake «Fancy» Hagood, for dere nysgjerrige sjeler der ute. Spenningen forsvinner litt når man finner ut hvem det er da…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *