Can’t live without you

_7Cp7U4Trf0Ryd1ax9nubOhfjuLJ008ux2TA8Ik9V5MolSGSSLMdfdSViaujeIE7bG_UTe6tG5DBZYlNKyX4VwKr8nMEYjqkj9ADWNY6Ib4-Q9YJqAv2FJKwdnWtqHEaw

I overigår, i går, i dag og i morgen og i overimorgen og sikkert dagen etter der igjen óg er jeg hekta på disse tingene:

– Pretty Little Liars

– Å kjøpe friske blomster til leiligheta

– Gruppetimene på SATS/Elixia

– ….og hvordan jeg vakler som et føll dagen etter en nådeløs time med TRX

– Å leve på budsjett

– E-post, jeg elsker elsker elsker å få e-post nesten like høyt som jeg elsker å få håndskrevne brev. Det er så spennende å lese emnefeltet og gjette på hva e-posten handler om mens den laster inn, og når den endelig har lastet inn og det står noe fint fra en leser, noe spennende fra noen som vil leke med blogga, eller noe helt annet fra noen helt andre, åh, en e-post kan gjøre hele dagen min! (blogg@supermarie.net hæ og så havnet e-postadressen min tilfeldigvis i en parantes her, typisk)

– Å lese bøker som ikke er pensum, føler meg så rampete

– Tenke glade tanker

– Varmegrader

Hva er du hekta på for tiden?

These day I’m addicted to: Pretty Little Liars at Netflix, buying fresh flowers to our livingroom, doing my workouts three times a week – plus the insane feeling and the moron wolk the day after a rough lession haha, to live on a budget, recieving e-mails – I love that almost as much as I love getting handwritten letters! And to read books that’s not in my reading list for school, to think happy thoughts and to the Spring outside that’s getting closer and closer every single day. What are you addicted to?

10 kommentarer

 1. Mariann

  føler meg utro med pensum om jeg leser bøker, haha!

 2. Jeg elsker faktisk smykket ditt. Er det lov å spørre hvor du har fått det? Hilsen Carina som hater å dra på shopping, og tenker at det like gjerne kan være Rema 1000 for alt hun vet.

 3. Tenkte å tipse deg om dokumentaren som gikk på TV2 her om dagen; Dokument 2 om kvinnene som kjemper mot IS i Irak og Syria. Utrolig modige kvinner og mange sterke historier. Ble sittende å tenke på hvor håpløst det er når folk (les IS) behandler andre mennesker på den måten! Litt deprimerende, men derfor det er så sykt bra, viktig, og ikke minst modig gjort, at disse kjemper imot! Selv om jeg er fattig student fikk jeg lyst til å støtte dem med penger når jeg så den viktige jobben de gjør. Det ligger sikkert på tv2 sumo, og så står det litt om det her: http://www.tv2.no/a/6588362

 4. Matt Bomer ❤️ (Hehehe…)

 5. Friske blomster er så oppløftenden!!

  Hekta på strikking. Hilsen bestemor…hehe

 6. Anno, Downton Abbey (SÅ glad for at ei veninne har byrja sjå på det!), måle møblar, steppdans (det er jo heile tida då, men blir berre meir og meir og meiir).
  Friske blomstar er fint! (Ikkje at eg nokon gong har kjøpt meg det då, haha!)

 7. Bli ferdig med seriar, som f.eks The Vampire Diaries, Homeland og Pretty Little Liars. Også trene og ete sunn mat <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *