New Zealand next?

Hey stars! Og takk og pris for at jeg ikke er alene om å forveksle brokkoli og blomkål, haha! Jeg vet en ikke skal trykke andre ned for å føle seg bedre selv, men herregud så godt det var å lese at flere av dere er som meg. Gruppeklem og fritt for å starte grønnsaksskole!

Apropos skole, i dag har jeg vært på forelesning og hun jeg alltid klistrer meg til på tirsdager fikk svar på utvekslingssøknaden sin der hun satt ved siden av meg, så nå skal hun til New Zealand for et semester, og jeg holder på å av misunnelse. Og i bunnen av den følelsen fant jeg motivasjon til å bli flinkere til å lese, for skal en på utveksling må karakterene glitre, så nå er det punktum her og frem med pensum!

Kos dere med Cape Town så lenge, et annet sted de tilbyr utveksling i medievitenskap (takk for tips, leser!) og min første destinasjon og forelskelse på verdensreisa. Bildene er fra oktober 2012, hvis det skulle være noen tvil:

Camps Bay:

cappetowncappetown1cappetown2

Table Mountain:

cappetown3cappetown4cappetown5cappetown6cappetown7cappetown8cappetown9cappetown11cappetown12cappetown13cappetown14cappetown16

(….) Etterhvert kom jeg til starten på stien som skulle ta meg med til himmelen. Der stod det to nye menn jeg måtte forklare meg til.
“Uhhm, ladies shouldn’t walk up here alone with values, it’s not safe.” Herregud, drit nå i kameraet, tenkte jeg, og lurte på hvor jævlig desperat den tyven måtte være, hvis han klatrer 1000 tunge meter opp bare for å muligens kanskje finne seg et ransoffer.
“Is it that dangerous…?” Jeg bannlyste tanken på å avbryte oppdraget mitt.
“Well, if something happens, we are down here and you are up th… If you walk alone and get sick, or if something happens… Of course, people are running up and down all the time, so… Do you have enough water? OK, good luck.”
(….)

Her finner dere hele historien min fra da jeg besteg Table Mountain helt alene:
– Dette er å danse på bordet
Og her finner dere: – 10 things to do in Cape Town

So long!

Pictures from Camps Bay and from my hike up the Table Mountain, one of the biggest moments during my travel around the world.

SUPERMARIE

5 kommentarer

  1. Må besøke Cape Town ein gong, det ser herleg ut! Utveksling dit høyres bra ut, New Zealand òg forsåvidt! Hah. Om eg skal studere igjen skal eg definitivt på utveksling.
    Bror og kjæreste kjem heim frå over ein mnd reise på New Zealand i dag. Har berre vore bittelitt misunneleg! Gler meg til å sjå bilete derifrå:)

  2. New Zealand virker så superduperfantastisk! Reiselysten slår alltid inn for fullt på denne bloggen. Slutter aldri å nevne hvor vakre bilder du tar og har!

  3. Må bare få komme med en anbefaling, du BURDE dra til Svalbard, der er det fantastisk!

  4. Åhh, Cape Town! Dit skal jeg før jeg dør! Hadde vært så spennende om du hadde reist på utveksling, da måtte du tatt med både kamera, blogg og internett ned så vi kunne vært med på reisa vi også!

  5. Som alltid: Bildene dine er fantastiske!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *