Bedre dager med FitLine

Det mangler flere måneder i arkivet mitt fra 2014 etter at bloggen ble flyttet over til United Bloggers, og jeg håper de blir overført snart for der ligger jo hele Ecuador blant annet, men inntil dét skjer tenkte jeg jeg kunne skrive litt om FitLine igjen, for jeg fikk et spørsmål om hvordan dét går, og det går bra nå, når jeg endelig har fått det inn i vanesakene mine, frem til det skjedde har det jo bare vært surr, herlighet. Jeg er så dårlig på å følge opp sånne ting, jeg syns det er stas i begynnelsen og så glemmer jeg det, og så gidder jeg ikke, og så har jeg ikke tid, og så sklir det helt ut. Men nå har jeg klart å holde det gående så lenge at nå vet jeg hva som blir bedre når jeg går på «dopet mitt» (det er ikke doping, altså), og hva som skjer når jeg ikke husker å ta det.

fitilini

Hva er Fitline?

Først litt om kosttilskuddet: jeg trodde ikke på det her jeg heller. Du kan kjøre over meg med en hel trailer av reklame og positive ord og halleluja, jeg kjøper det ikke, jeg reiser meg bare opp igjen, børster av meg støvet og tusler videre, jeg er langt i fra lettlurt når det kommer til noe som helst. Men da jeg smakte FitLine Activize for aller første gang kjente jeg hele virkningen på kroppen – fysisk – og måten min kroppen reagerte på overtalte meg til å gi det en sjanse.

Jeg fikk det berømte «flushet», for huden din kan rødme og stikke, og jeg ble faktisk tungpustet óg, men det var langt i fra farlig, det er visstnok en helt normal reaksjon og det er til og med en ønsket effekt. Flushet kommer ca 7 minutter etter du har fått i deg Activize, og gir seg innen 20, og du får det som regel på områder på kroppen din hvor du sliter med smerter eller andre problemer, jeg blir som regel rød rundt nakken, og rygg, og i ansiktet óg. Jeg drakk et glass med Activize rett før et møte en gang, aldri vært så stressa i hele mitt liv, jeg så jo ut som en vandrende solbrent flause, så rød som jeg var, haha! Så det kan være greit å ta det i god tid før du eventuelt skal møte noen, for du ser relativt gæærn ut når det står på….

Hva jeg bruker

FitLine er et næringstilskudd i pulverform som man blander ut i et glass med vann. Jeg går på Optimalsettet, som er et sett med tre bokser: Basic, Activize og Restorate. I hverdagen min er det én cocktail til frokosten (Basic + Activize), et glass med Activize midt på dagen (glemmer alltid boksen hjemme, så nå juger jeg egentlig) eller før trening, og et glass til kvelds eller etter trening med Restorate. De ulike boksene hjelper på ulike ting, skal ikke legge ut om det her hvis dere ikke er spesielt interesserte, men kort fortalt gir settet til sammen kroppen din det du trenger og eventuelt mangler av næringsstoffer. Det kan hjelpe på så mye, som luftveisproblemer, lite energi, og det kan bidra til å balansere blodsukkeret, venninna mi – Lone – ble også kvitt de astmatiske problemene sine, og kunne endelig puste fritt igjen etter å ha slitt med pust siden hun var 2 år gammel; produktene har med andre ord gjort masse for henne, men JEG var ærlig talt fornøyd med livet FØR jeg begynte på dopet, og hadde ikke så mange grunner til å starte opp – trodde jeg, men jeg ser jo det nå, at det var ikke så dumt allikevel.

Positive sider ved FitLine

For det første slipper jeg å tenke på maten jeg lager hele tiden, for alt jeg måtte mangle av det ene og det andre får jeg i meg gjennom pulveret, for det andre har søvnen min blitt MAGISK, jeg trodde ikke jeg slet med søvn før heller, men søvnen før og etter dopet er to forskjellige verdener med Z’er, og huden min har blitt renere, og jeg spretter opp om morgenen og det gjør ikke lenger vondt å stå opp, jeg har mer energi, blir sjeldent trøtt i løpet av dagen, jeg har ikke like stort søtsug som før, og jeg presterer bedre på trening (fant jeg ut i dag, faktisk, hvor jeg tok Activize før trening for første gang siden jeg begynte å trene, og hei hvor kom de superkreftene fra?) og jeg føler meg generelt mye tyngre og treigere de dagene uten FitLine. Når det er sagt: jeg DØR ikke av å gå en uke eller tre uten heller, men de små forbedringene i livet mitt gjør store nok forskjeller hos meg til at jeg velger å fortsette. Hverdagen har rett og slett fått et løft, av noe så enkelt som litt pulver i noe vann.

Hvor mye koster det?

Så til det viktigste: PRIS. Himla dyrt for en fattig student skal jeg si dere, 1230,- i måneden hvis du kjøper det som vanlig kunde, eller 885,- i måneden + innmeldingsavgift på 99,- hvis du velger å bli teampartner (det er jeg). Hvis du sprer de pengene litt utover i måneden blir det riktignok bare 29,- kroner dagen, og dét igjen høres jo ikke så galt ut. Hvis du velger å bli Teampartner kan du distribuere det videre til venner og familie hvis du vil, eller la være hvis du ikke gidder, jeg gjør stort sett ingenting med min rolle som TP, jeg bare… er det. Og får på den måten Optimalsettet litt billigere, og har et par faste kunder som bestiller via meg. Jeg går sånn sett nesten i null hver måned. Jeg er ingen selger og blir uvel av tanken på å pushe ting på folk (skriver dette innlegget med hjertet i halsen, for eksempel), men hvis DU er en liten selger så er det jo en stor mulighet for å tjene litt på si óg, hvis du får spredt det glade budskap til noen du tror kunne trenge litt mer energi i hverdagen!

Du kan kjøpe FitLine optimalsettet her, lese mer om det, eller eventuelt maile meg på blogg@supermarie.net hvis du lurer på noe, jeg kan fantastisk lite om det her selv, men har ei venninne som nærmer seg ekspert så jeg spør bare henne der jeg er usikker. Hvis du bestemmer deg for å prøve må du vite at det er anbefalt å prøve det ut i MINST én måned for å merke endringer, aller helst bør du prøve i de tre månedene du får produkter tilsendt for! De sender nemlig ut for tre måneder av gangen (for å spare deg for porto og ekspedisjonsgebyr), og trekker penger fra kortet ditt èn gang i måneden (da betaler du altså for tre måneder). Abonnementet har ingen bindingstid, så du kan si opp dagen etter hvis du vil – men hvis du ikke har sagt opp innen de tre månedene sender de ut produkter til deg på nytt. De fleste velger jo å fortsette, fordi de kjenner hvordan det virker!

Spør i kommentarfeltet hvis det skulle være noe i farta, jeg skal svare så godt jeg kan (eller spørre venninna mi) der og. Bart ut!

23 kommentarer

 1. Hei.lurte på å kjøpe 1 mnd med dette for å teste det men ble litt forvirret av den linken du la ved..aner ikke hva/hvordan jeg skal bestille.ønsker å bestille optimalsettet 1 mnd inkludert menyplan..kan jeg gjøre det via deg?

 2. Hvorfor kaller du det dop??

  1. supermarie

   Bare fordi jeg ikke klarer meg uten 🙂 Hehe.

   1. Det er fortsatt viktig å ha et godt kosthold ved siden av! «Dopet» mitt, haha. Måtte le litt 😉 Hvor lenge har du brukt produktene? Er kun en uke inn, men sliter mye med sykdom. Har ikke merket så mye forskjell for å være helt ærlig.

   2. Jeg synes du skal slutte å kalle det dop. Virker useriøst

 3. supermarie

  James: Jeg har brukt det i tre år nå 🙂 Man merker ikke store forskjeller før etter cirka en måned! For min del sover jeg bedre og har renere hud og mer energi, men kjenner andre som har blitt kvitt både astma og allergier – så alle får forskjellige virkninger! Når det er sagt er det ikke alle som kjenner noe heller, så hvordan kroppen reagerer er veldig individuelt 🙂

 4. flora b

  Jeg vil gjerne melde meg inn som selger. Hilsen Flora

  1. supermarie

   Hei! Du gjør det via lenken over 🙂

 5. Kan jeg ta dette når jeg ammer?

 6. Ida Viktil

  Hei!
  Prøvde 1 glass med Activize Oxyplus av søstra i dag (09.05.17) og fikk «hetetokter» og utrolig til kløe på nakke og spesielt venstre arm… Kan man få blemmer også?? For det fikk nemlig jeg!! Håper på raskt svar!!

  1. supermarie

   Hei! «Hetetokter» og kløe er ganske vanlig – det får jeg også i ny og ne – enda jeg har brukt FitLine i 4 år nå. Blemmer har jeg ikke hørt om! Send mail til pm-international, de kan mer om dette enn hva jeg kan 🙂 Bare Google pm international Norge så finner du adr!

 7. hei prøver å bestille en måned av optimal settet men det var ikke enkelt… hvordan får man det til? vh wenche

  1. supermarie

   Hei! Hvis du går inn her: http://6208496.well24.com/ og velger shop og FitLine Næringstilskudd så skal produktene ligge under der – legg i handlekurven og betal på vanlig måte 🙂 Si fra hvis du ikke får til!

 8. Hei. Holdt på noen uker med Activice og restorate samt Basic. Har fibro og irritert og sensitiv tarm. Har fortsatt diaré etter 3 uka. Er dette normalt? Kan komme veldig plutselig og kan si mine do vaner er forandret. ? Gått ned 6 kilo på noen uker.

  1. supermarie

   Hei! Dette vet jeg ikke, dessverre – ville tatt kontakt med pm-international, evt lege!

 9. Hei Marie! Kom over denne og tenkte på deg: http://www.tv2.no/underholdning/9464651/

 10. Hei,
  Jeg lurer på hvordan man sier opp et abonnoment. Hvilken link skal brukes?

  1. supermarie

   Hallo! Jeg tror det enkleste er å sende mail til service@pm-internatinal.com 🙂

 11. Anne Marie

  Hei Kan en gå ned i vekt med bare dem 3 produktene ? Eller må en ha flere ting?

  1. supermarie

   Hei! Jeg har ikke brukt produktene til vektnedgang, så dette kan jeg ingenting om. Men prøv å send en melding til Eva Klubbenes på FB – hun kan «alt» som FitLine-produktene og mulighetene!

 12. May Elin Rensel

  Hei
  Trenger teamparnernummert på den som anbefalte produktet for selv å bli teamparner 🙂 Har du et jeg kan bruke ?

 13. Janne Marita Rørvik

  Hei!
  Kan en bruke de tre tingene kombinert med vanlig mat som brød/ knekkebrød med vanlig pålegg? Eller legger en på seg da??
  Er på 2 dag ( cellereset)og er veldig slapp.

  Mvh
  Janne Marita

 14. Hvis du har spørsmål rundt dette kan du sende en mail til meg på denne adressen:

  Eva.klubbenes@hotmail.com

  eller sende meg en melding på messenger, eller ringe eller sende en SMS (91156905)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *