Privilege

Lf71LR9qKK81b2H4U4L2B6EJpKHRgYgL46JjlddgCxo

Verdens beste start på dagen er å våkne tidlig av seg selv til strålende solskinn, og kjenne seg støl fordi en trente ganske hardt i går, og oppdage at håret er vilt og krøllete fordi jeg sovnet med vått og ugredd hår kvelden i forveien, sprette opp av sengen og sette på rundstykker, og finne den felles vaskemaskinen i kjelleren ledig og få satt på en vask, og tusle opp igjen og spise rundstykker med syltetøy og gulost til God Morgen Norge og Dr Phil. Og nå sitter jeg her og skriver i munnen på han, og tenker at jeg skal lage meg en kaffe, og at hverdagslivet kan være himla fint det óg. Med et hjerte som banker, to armer som kan henge opp nyvasket tøy, to bein som kan stå på tærne for å rekke opp til der håndklene skal ligge, og et stort takknemlig smil for at jeg har mat på bordet og slapp å sove ute i kulden i natt. De små tingene jeg glemte å være takknemlig for i går.

Hva er du takknemlig for i dag? 

The very best way to start the day is to wake up early without using an alarm, to see that the sun is shining outside and to feel sore and stiff because of last night’s hard workout, and to pass a mirror only to discover that my hair is messy and wild and curly because I went to bed with wet and unkempt hair the night before, and to jump out of the bed and make breakfast and find the communal washing machine in the basement available for washing, so I put on a machine or two, and get back up in the appartment to eat my breakfast while watchin the morning show and Dr Phil. Now I’m sitting here writing to his voice and thinking about making myself a coffee and that everyday life is quite good as well. With a beating heart, two arms that can do all these things like putting up wet clothes to the stand, and two feet that can get to their toes to reach where the towels are, and a big grateful smile, grateful that I’ve got food on my table and that I didn’t have to sleep outside in the cold tonight. These small things I forgot to be grateful for yesterday. What are you grateful for?

9 kommentarer

 1. Fint skrevet ♥ Takk for fin påminnelse!
  I dag er jeg takknemlig for nydelig solskinn som gir en god vårfølelse, fin start på året og for at ting endelig går bedre.

 2. camillaiverden

  Takknemlig for at du minner meg på dette i en periode hvor hverdagen (utenom praksis) virker meningsløs. Takk ♡

 3. Camilla

  Idag er jeg takknemlig for:
  At du minte meg på å være takknemlig
  At det er vinterferie, og jeg skal til Tenerife på søndag
  At jeg fikk den vårfølelsen idag
  At jeg kjøpte meg god sjokolade på veien hjem fra skolen

 4. Takk for påminnelsen! Jeg er takknemlig for solskinnet i dag, eget sted å bo, har venner og familie som støtter meg uansett hva 🙂

 5. Helt enig, vi glemmer å være takknemlige for de tingene vi har så lett å ta for gitt 🙂

 6. I dag er jeg veldig takknemlig for dusj, god mat og tanken på en varm seng etyer en uke i felt 🙂

  1. Åh den magien <3

 7. Camilla

  Leste nettopp innlegget du postet på facebook ang å være seg selv og ikke prøve å være som alle de perfekte bloggerne. Det traff virkelig! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har prøvd å posere som Ulrikke Lund, sminke meg som Caroline Berg Eriksen eller kle meg som Voe. Det ironiske er jo at du også er en av dem jeg har prøvd å kopiere i måten å ta bilder på/posere på og ønsket at jeg lignet mer på osv. Det er jo selvfølgelig forskjell på å bli inspirert av og å kopiere, men jeg har også følt på den «Hvorfor er ikke jeg akkurat som de er? Hvorfor blir ikke mine bilder så fine og casual og samtidig oppstilte? Men du har så rett i at man ikke kan være andre enn seg selv, så takk for at du minte meg på det atter en gang!:) <3

 8. Forsvarsfrue

  Er takknemlig for at du minner meg på å være takknemlig 🙂
  Er takknemlig (og gleder meg masse) for neste måned for da er mannen mye hjemme, og for at det ikke er så siiinnsykt glatt ute lenger så jeg kommer meg til jobb i tide (vår <3 ) og for at jeg har muligheten til å legge meg nydusjet i rent sengetøy 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *