Meet the agent

ubububub1ubub2

God kveld, takknemlige! I dag var jeg innom United Bloggers-kontorene i solskinnet, for å hilse på min nye agent – er han ikke vakker? Åh kjære, jeg ønsker meg ny humor til 25-årsdagen. Men jeg juger ikke, jeg har fått en ny agent for bloggen og hun er superhyggelig, og vi satt en hel time og bare snakket om drømmer og smått og stort rundt bloggen og nå gleder jeg meg igjen, til å se hva vi kan få til sammen! Hun forrige fikk rett og slett for mye å gjøre, så hun måtte adoptere bort blant annet meg, men hva gjør vel dét, vi er jo en slags happy writing & posing family alle sammen.

Jeg blir så inspirert og motivert og gira bare jeg tenker tanken på at jeg skal innom United Bloggers-kontorene, stemningen der ER SÅ FIN. Jeg vet godt at alle som løper rundt der på tastaturene sine har tusen baller i luften på en gang, allikevel tar de seg tid til å gi deg en klem, slå av en prat – selv om det egentlig ikke er de du er der for å prate med, og de gjør så himla mye bra! Og de ER så bra. Og nå har jeg fått en ny, bra agent og det blir også bra! Enkelt forklart skal agenten jobbe «for» bloggeren, hjelpe til med å skaffe samarbeidspartnere, sponsoravtaler, finne muligheter og alt det som jeg har forsømt helt i alle disse årene, fordi jeg ikke har peiling, jeg har bare vært heldig å få henvendelser fra noen i ny og ne, og takket ja og vært fornøyd, men aldri skjønt helt min egen verdi, og hva jeg faktisk kan få til, og det er så deilig å få hjelp av noen som KAN det her! Det er så spennende! Blogga og jeg på nye eventyr!

Kveldens eventyr ender i sofaen, med samboerinnen og Sex og Singelliv og Mitt Dansecrew når den tid kommer. Hva gjør dere i kveld? 

Good evening! Today has been such a good one, I stopped by the United Bloggers office to meet my new agent. Isn’t he wonderful? Jk, god I need a new humour for my 25th B-day. But I actually has a new agent, and she’s amazing! We spoke for an hour, about dreams and stuff around my blog. I’m so excited to see what we’ll do together! As my agent she’ll «sell my soul» to brands and to look at potencial cooperations and I’m so glad to finally get some help in that area, ’cause to be honest – I suck. I’ve managed to do some small stuff myself, but I’m not sure how much I’m really worth, and it feels safe to have one on my team that can tell others about my value. Bloggers often get underestimated, and used for much less than we should. I’m glad someone decided to take the bloggers seriously, and to create a safe and fair working space for us! So – a good good day. Tonight I’m just staying in with my roomie, watching SATC. What are you doing this Friday?

2 kommentarer

  1. Å, herlighet så skjønn hund!
    Denne fredagen har blitt brukt til latskap, White Collar (♥) og masse god mat.

  2. Hund på jobb er best! Sjefen har med fuglehunden sin med jevne mellomrom (så jevne at han nå har kurv på kontoret) – og de dagene er best. For kroppen blir så rolig av bikkje i lokalet, og jobben så mye mindre skummel!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *