I want the world to happen

God morgen, superstars!

Jeg har gjenoppdaget verden gjennom det kartet her, se på det! Hva tror dere det ER? Alle landene som er merket blått? Alle som eier et skrapekart – hvor en skraper gull av alle landene en har besøkt (du kan kjøpe et sånt kart her (adlink) vet hvilken obsession jeg snakker om når det kommer til å reise, har du først skaffet deg et sånt kart blir reising aldri det samme igjen, for da må du ALDRI IGJEN finne på å dra to ganger til samme land, du må alltid foralltid oppsøke et land du aldri har vært i før, sånn at du har noe nytt å skrape når du kommer hjem igjen, for det er om å gjøre å skrape hele kartet så det ikke er noe gull igjen, det må ikke være noe gull igjen, og du må reise ofte og alltid til nye steder fordi vi må skrape! MÅ! Skrape! (Herregud, jeg måmåmå til Russland snart for det landet er så stort og uskrapt, og det gjør meg både vill og gal å se på det)

Uansett – jeg har fått den samme besettelsen for kartet mitt i Google Analytics! Jeg har gjenoppdaget gleden med å se hvor i verden dere leser bloggen min fra, og kartet under viser hvor jeg har lesere – merket i blått. SE SÅ SPREDT! Jeg lo høyt og rart da jeg så at jeg har 16 lesere i Kenya, og et par i Pakistan og i Ghana óg, men så gled ekstasen over i fortvilelse når det gikk opp for meg at jeg MÅ fylle hele verdenskartet med lesere.

Så her er min utfordring til dere: del bloggen min med folk dere kjenner eller vet at befinner seg i et av de landene som ikke enda har blitt farget blå. Om det er ett enkelt klikk fra Kazakhstan som varer i 0,5 sekund, og et halvt et fra Latvia så gjør ikke det noe, bare de landene blir blå! De må bli blå! Det hadde vært så deilig å bli kvitt den tvangstanken gøy om vi fikk det til!

Klar, ferdig – del www.supermarie.net med en venn i verden!

I’ve rediscovered the excitement of Google Analytics, where I can see where in the world you’re reading my blog from. Look at the world – all the blue fields are contries someone has watched my blog from! How cool is that?! My latest obsession is to color the entire world BLUE and I would love it if you could help me reach that goal. Share my blog with a friend you know is located in one of these uncolored contries, and see if we together can fill the whole world with blue color! I promise I’ll love you till I die if we make it happen!

Skjermbilde 2015-02-15 kl. 23.42.52

10 kommentarer

 1. Hahah, herleg! Kjenner for få folk ute i verda, håpar du får fleire land på kartet ditt!
  Eg har vore i Russland, men berre såvidt innafor grensa så føler ikkje eg kan skrape heile landet. Haha! Ikkje skrapt Tanzania heller, då eg berre var på Zanzibar. The struggles altså!

 2. Hahahhaa, eg må le. Shit, eg har byrja å samle på kjøleskapmagnetar. Kjøper eg ikkje ein magnet, er heile reisa «wasted».

 3. Hahaha, åhh, skrapekart altså!! Jeg har lyst til å dra til Russland FOR Å SKRAPE, uten at jeg egentlig har sjekka ut hva det landet har å by på (bortsett fra jernbanen da, som jeg har sykt lyst til å ta, og Moskva)! Det er jo galskap! Si fra hvis du trenger en ukjent venn til å joine deg på Russlandreise da, jeg får også snart fnatt hvis jeg ikke skraper det! Også vil jeg reise til Cinque Terre og vandre mellom landsbyene i april (ÅH SÅ FINT), men herreguden da, jeg har jo vært i Italia to ganger før allerede, da er det jo ikke noe vits å dra dit igjen?! Jo, selvsagt er det det, du opplever fortsatt nye fantastiske steder, men nei, det er jo ikke det, jeg får jo ikke skrapt, jeg trenger et nytt land, men Cinque Terre er jo i Italia og der har jeg allerede vært og – åh, hjernen min takler ikke dette!

  1. Hahaha, jeg vet det! Den jernbanen sikler forøvrig jeg på også, åh. Jeg skal rope ut! Cinque Terre står OGSÅ på listen min, herregud, så vakkert det ser ut der! Haha, kjenner SÅ igjen skrapeproblemet ditt… Jeg og kunne tenke meg å reise tilbake til et sted, men så bare «åh NEI, jeg får jo ikke skrapt noe nytt da!» Det gjør direkte vondt å måtte velge!

 4. Åh, dette kartet på Google analytics visste jeg ikke om. Det var så gøy å se! 🙂 Og la oss dra til Russland på tur, tenk så mye av kartet som blir farget da!

 5. Aww, er i Sri Lanka nå og tenkte jeg kunne bidra med en liten blå prikk. Men ser den allerede er blå! Håper du reiser til Russland haha, vil gjerne «bli med» gjennom bloggen!:)

  1. Åh så gøy! Håper du koser deg masse! Er det utveksling, eller bare reise? Jeg håper også jeg reiser til Russland! Haha.

   1. Haha ja! Synes det er så rart at nesten ingen reiser til Russland, et så enormt og spennende land også grenser det til og med til Norge.

    Er 3 mnd i Sri Lanka for å gjøre feltarbeid til bacheloroppgaven min. Blir mye kos og mye arbeid!:)

 6. Renatemmb

  Åh hahahahaha, nå måtte jeg le litt for meg selv! Ordene dine traff midt i blinken, som om jeg skulle sagt (skrevet) det selv! Jeg mååå reise til Russland snart, og Grønland og Canada og Kina og … ANTARKTIS!
  Og et tips for å få leserkartet ditt mer blått: Du får slå to fluer i en smekk, og reise til et av landene som er både grått og gull. Så kan du lese litt på bloggen din mens du er der, og skrape på det andre kartet når du er tilbake! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *