Malta and music

matlusmatlus1matlus2

Photo: Malta 2013

Deilige øyeblikk fra Malta, og deilig musikk på en torsdag:

Sia – Chandelier (piano version)

Emilie Nicolas – Fail

Omi – Cheerleader (hei sommerstemning)

Sia – Big girls cry

Hozier – Take me to church

og alle er tatt fra 2015-spillelista mi som dere kan finne HER. Jeg er en vandrende superstjerne når jeg har Sia på øret, hun er så fantastisk flink!

Nå er det middag og trening, i morgen er det jobb og pensum og så er det HELG! Hva er planene deres? Skal dere være klissete? Jævla valentine, kan vi ikke innføre Thanksgiving i stedet, når vi på død og liv skal stjele alle de amerikanske dagene? Det er jo mye hyggeligere å være takknemlig, for alle er vel takknemlig for NOE her i livet, om det er en blå himmel, to armer, et bankende hjerte, livet i seg selv, mens livet som singel må føles uendelig ensomt på en dag som fjortende februar. Eller hva mener dere?

Skrives senere!

Pictures from Malta, just to keep you warm these February days. Check out these songs as well, and subscribe my Spotify playlist for 2015. Now I’ve to make some dinner, and then I’m off to the gym. Later! Oh by the way – what’s your thoughts about valentines day? I wish we could’ve stoled the Thanksgiving instead, valentines must feel SO lonley for the single ones! What do you think? 

8 kommentarer

 1. Helt enig! Har du noen gode blogger å anbefale? De eneste jeg leser fast for øyeblikket er din, Ida Wulff og Hedda sin. Trenger noe mer lesestoff. Spesielt på lørdag!

 2. haha, æ e no singel å har no ingen planer om å sitte å deppe den 14 😛
  + e jo ingen som tvinges til å feire den så om de som har lyst vil, hvorfor ikke?
  samme som at om du har lyst til å feire thanksgiving, hvorfor ikke? 🙂 🙂

 3. OI… og ikke gaver og kjæreste*

 4. Musikktips: Kwabs – Perfect ruin! Så fin, men åå så trist!

 5. Null planar om kliss. Aldri hatt planar om kliss den dagen. Var vel eit par år på barneskula det blei sendt, men aldri brydd meg sidan. Det er eit jævla mas, og eg blir irritert på handelstanden og kjøpepress, men det gjeld alle slike dagar/høgtider. Det er jo allereie påskegodis i butikkane!!

 6. Camilla

  Åh så fine bilder, kan nesten kjenne stemningen på dem! Valentines ja….Like singel i år som åra før, haha, men for å «gni det inn» har tre av venninnene mine kjæreste i år…Men ingen grunn til å deppe helt av den grunn, skal se 50shades på kino med en annen venninne:D

 7. Jeg synes det er like viktig å feire kjærlighet til venner og familie. På utveksling i USA skal jeg tilbringe kvelden med venninner og klissete filmer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *