Satser på forelskelsen

kH5tDimlP-qLWrDaCW84AlU3nI8ZauvQ3nFEAOGoZ8MPQ_AORV2EDtIaJmEaeEy9NCnZfuvsM-eSA-ZVswlWQ4y6CwONdY2USDEc9HU-avJRcE7hwHp1zUjsOk0_mU3OM

Mandag, ukens spebarn! Jeg har brukt den på skolen, noen timer med jobb, sovnet på sofaen, ikke med vilje, men jeg trengte vel å ta igjen noen Z’er etter en litt for morsom helg med den nye innsatsstyrken jeg skal dilte etter i grønn uniform som Østfolds nye presseoffiser, og resten av livet tilbrakte jeg hos Sats/Elexia. Jeg oppfører meg som en nyforelska fjortis der nede, det er så STAS med alt sammen, jeg har aldri prøvd ut gruppetimer før, jeg, men nå gjør jeg jo ikke annet, og scroller meg gjennom appen hver eneste kveld før jeg sovner og trykker «Book nå» oftere enn jeg blunker, snart har jeg prøvd ut alt som er å prøve ut der nede, og nyforelskelsen må vel gå over i hverdagskjærlighet en vakker dag, og noen par takler ikke dét, men jeg håper Sats/Elexia og jeg klarer å holde magien oppe. Jeg er iallfall helt trollbundet enda, én uke etter jeg meldte meg inn.

I dag hadde jeg 21 Minute Body igjen, før jeg hadde min første PT-time, jeg fikk to gratis da jeg meldte meg inn, og det er greit å få noen tips og triks, men jeg tviler på at jeg kommer til å skaffe meg en fast. Enn så lenge er den brennende kjærligheten min forbeholdt den morsomme appen med alle gruppetimene jeg kan melde meg på natten lang!

I skrivende stund banker hjertet mitt sin vei ut av brystkassa, jeg er tilbake på Couchsurfing.org etter verdensreisa, ha’kke vært der siden da, og nå er jeg der igjen og søker etter fine folk å bo hos i Mexico! Det er så koselig! Jeg er så UNIKT klar for å komme meg av gårde igjen, påsken kan på ingen måte komme fort nok.

Hvordan har helgen deres vært?

Monday! I’ve spent it at school, a couple of hours working, fell asleep at the couch and then I went down to the gym for a while. I’m head over heels about all the lessons I can book, I can browse the gym’s app for hours before I go to bed, it’s so much fun with all these workouts I can sign up for, and I feel like a newlywed and I’m sure I’ve tried it all really soon, haha. I guess the magical love has to turn into everydays eventually, I just hope the burning love between me and the gym can last, and that we won’t be one of those couples that give eachother up when life knocks on the door. At least I’m still enthralled in this moment, one week after I signed up for a membership!

Now my heart’s beating its way out of my chest, I’m back at Couchsurfing browsing for hosts in Mexico. I cannot wait to finally be out there again, travelling!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *