Ask me anything

«Jeg setter frøktelig pris på at dere samler opp spørsmåla til slutt i ei dåse, istedenfor at det renner over som ei støkke slimete tuberkuløs møkkakjerring!» Så, here we go – SPØRSMÅLSRUNDE! 😀

Ny blogg, nytt år, nytt semester, nye tider på jobben, jeg har til og med en flunka ny livsgnist, og for noen av dere kan det hende jeg er et helt nytt menneske å følge med på óg, hvis dere er nye lesere, ikke vet jeg, jeg mista litt oversikt etter at jeg bytta blogg. Uansett – meg, reiseliv, jobb, studier, Oslo, tanker, meninger, katta, Dr Phil, fyr løs med alt dere måtte lure på i kommentarfeltet, så svarer jeg så godt jeg kan!

Husk å følge meg på Bloglovin’:

Question time – ask me anything you wanna know about me, traveling, work, studies, Oslo, thoughts, my cat, Dr Phil – whatever you’re thinking about, I’ll do my best to give you an answer!

Sahara, Morocco
Sahara, Morocco

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *