1 out of 12

Første kapittel av 2015-boken er allerede skrevet ferdig, og jeg kan se tilbake på en snøfylt måned, hvor hjertet mitt knuste i brystet på meg og bitene blokkerte luftveiene så jeg ikke fikk puste, bitene ble satt sammen igjen og solen som stod opp på andre siden av den dype dalen skinte vakrere enn noen gang, og jeg fant en tro på fremtiden, på kjærligheten og på meg selv som jeg ikke visste at jeg har lett etter engang.

Januar var måneden jeg imploderte og ble til aske og steg opp igjen som en føniks, klar til å spre vingene på nytt, og jeg smiler mer fra innsiden og ut, og bloggen stiger som en slange opp av en kurv, og følger tonene fra en fløyte et helt nytt team blåser lyd gjennom, United Bloggers, min nye bloggplattform og jeg gleder meg til å se hva den bringer med seg gjennom de kommende 11 kapitlene av 2015.

gno

Et nytt semester av bachelorprogrammet til medievitenskap sparket i gang i slutten av måneden, og jeg er lutter øre og sitter som et tent lys, og jeg har jobbet min første og siste måned i 2015 i en 60%-stilling ved siden av studiene, i kapittel to – februar – går jeg ned til 30% for å rekke alt timeplanen har for meg denne våren, og jeg må leve litt strengere, særlig etter at jeg min nest siste dag i januar rakk å tegne medlemskap hos Sats/Elexia som vel er noe av det dyreste en kan gjøre for helsa si, men av den grunn avsluttet januar sporty og sparket i gang et aktivt februar som jeg ikke gjør annet enn å glede meg til. Det går mot vår, og jeg har et travelt og godt liv, og da januar ble til februar var jeg omringet av mine bestevenninner og god øl, og jeg går rundt i en nyfødt vintermåned og gleder meg – uten å helt vite hva det er jeg gleder meg til.

Hvordan startet deres 2015?

Husk å følge meg på Bloglovin’:

The first chapter of 2015 has already passed, and I can look back at a snowy January where my heart got broken and then reconstructed and the sun that met me on the other side of that dark valley was even brighter and more beautiful than ever, I found a faith in the future and a faith in love I didn’t even knew I was looking for. January was the month I imploded and became ashes and then raised like a phoenix ready to spread my wings and I’m smiling from inside out and my blog’s new and I’m excited to see what my United Bloggers Team will bring in the next 11 chapters of 2015. I got back to school in the end of the month, and I worked 60% for my first and last month in 2015, now I’m reducing to 30% to make room for my studies. And I signed up for the gym, which made the end of January a sporty one, and the start of February a even sportier, and we’re getting closer to the Spring now and when January became February I was surrounded by my bestfriends and good beer. What more can I ask for? How did your 2015 start?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *