Sweat Monday

Processed with VSCOcam with p5 preset

Herregud. Jeg blir nesten sjenert av å skrive her jeg, alt er så nytt og rart og uvant, men egentlig ikke heller, for jeg er jo fortsatt meg og tankene mine er de samme for fingerne mine å formidle – og dere er forhåpentligvis de samme gamle dere óg. Kan dere kommentere, forresten? Virker det? Og så må dere bare skrive til meg hvis det skulle være noe som helst dere måtte mene om den nye bloggen, jeg vet ikke hvor mye som kan fikses og skrus på, men jeg skal iallfall ta tilbakemeldingene deres med til teamet i UB og så tar vi det derfra!

I dag har jeg bare rundet A4-livet, med skole, og jobb og trening. Jeg prøvde meg på 21 Minute Body hos min nye flørt – Sats/Elexia, og den timen var så deilig kort (20 minutter) og effektiv samtidig, men helt ærlig så trodde jeg den skulle være enda jævligere, basert på hva andre har sagt. Jeg tror jeg må takke/skylde på venninnen min Linda, som er PT, hun har gjort meg 100% immun mot andre treningsinstruktører og PT’er, for hun er så nazi og RÅ – spesielt mot meg fordi hun kjenner meg – og alle som prøver å trene meg etter henne blir bare Moder Teresa i forhold. (Det er et kompliment, Linda, du vet jeg elsker å hate deg på trening!) Men gelé i beina ble jeg allikevel, så jeg kan absolutt anbefale 21 Minute Body for de som foretrekker å være ferdig med dagens økt på under en halvtime, men som allikevel vil svette!

Nå er jeg så spent på om bloggen virker som den skal, så jeg må bare runde av, jeg. Legg igjen et spor så jeg vet at jeg ikke mistet dere på veien, da, supers!

Ps. Hvis Bloglovin ikke funker kan dere alltids følge meg på Facebook, jeg legger ut innleggene mine der óg.

So strange, writing at my new blog. This makes me feel shy, haha. But hey, I’m still me and my thoughts are the same for my fingers to communicate, so here we are. I hope you’re still hanging around as well, and please tell me if there’s anything you don’t like about my new blog. I don’t know how much that can actually be changed, but at least I’ll give your feedback to the UB-team! Today has been a regular day, with school, work and a short trip to the gym. OK, I’m so excited to see if my blog’s working, so I’ve to post this now. Please leave a comment so that I can see if this works out!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *