We were soldiers

Jeg har fått en greie for krigsfilmer etter at jeg så Lone Survivor den gangen, og som jeg tipset dere om og som jeg minner dere på igjen at dere må se, for den var så vanvittig sterk, og egentlig er ikke jeg en sånn actionelsker når det kommer til film, jeg foretrekker vanligvis filmer som The Notebook, Dear John, A Beautiful Mind og den type filmer, så dette tipset kommer fra en helt vanlig jente, men som har vært i militæret og ble kanskje litt påvirket av dét, pluss at jeg dater en soldat så han har vel hatt sitt å si på filmvalg han óg, men det har smittet over og nå oppsøker jeg de filmene selv. Så her er noen gode filmtips til søndagen – av typen krigsfilm men som har en større greie ved seg enn bare skyting, blod og elendighet (selv om det så klart er mye av det óg, tross alt krig):

– We were soldiers (netflix)

– American sniper (kino)

– Kite runner (netflix) (kanskje ikke en krigsfilm i seg selv, men handlingen er i Afghanistan før og etter den russiske invasjonen og Taliban og sånn)

– Black Hawk Down (netflix)

Jeg har grint av mange filmer opp igjennom, men ingenting får meg til å hikste mer enn krigsfilmer – særlig de som er basert på historier fra virkeligheten, som de fleste av de jo er. Åh. God filmsøndag! Husk lommetørkle! Sleng gjerne inn noen gode filmer i kommentarfeltet dere óg, hvis dere kommer på fler!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *