Committed

I går gjorde jeg noe helt spektakulært til meg å være, og noe som hodet mitt kommer til å fighte, og elske, og hate gjennom hele året…. Jeg tegnet medlemskap hos Sats/Elexia! Jeg kan allerede se trailere fra mitt eget hodet på upcoming scenarioer, hvor viljen min klamrer seg  til den oh so komfortable sofaen hjemme i stua vår, mens samvittigheten overnfor bankkontoen min gnager fra all verdens kanter og gir meg øresus og gjør meg gal, så det ender med at jeg sleper den motvillige haugen min med kropp og skjellett ned mot senteret allikevel. Jeg håper iallfall det, for med den månedsprisen har jeg ikke noe valg, det nytter ikke å være støttemedlem til 6000 kroner i året. Seks tusen. Det er en kvart verdensreise, det!

I dag er jeg iallfall støl som døden, og det er veldig deilig og veldig ubehagelig på en gang, og jeg har savnet å føle meg trent, og dessuten har Sats/Elexia en garanti på at jeg skal komme i form på åtte uker, hvis ikke får jeg pengene igjen og gjett om jeg skal utforde de på den!

Nå vasker jeg klær og vanner blomster og teller ned til i kveld, som jeg har gledet meg til siden jeg ble født: jeg skal ut med det fantastiske firkløveret fra videregående! Åh, det skal bli så gøy! Skal prøve å ta med kameraet. Jeg har blitt så lat når det kommer til å ta bilder, jeg lover å prøve å snu dét!

Hvordan står det til med treningen deres?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *