FRIYAY

I dag kan jeg endelig befri meg selv fra lenken rundt håndleddet mitt, jeg beholdt det sorte båndet fra Vixen Blog Awards på som en påminnelse om at jeg må skrive noe, jeg tok nemlig ingen bilder som forplikter meg til å publisere, hovedsaklig fordi jeg satt tre kilometer unna scenen, og litt fordi jeg hadde hendene fulle av champagne-glass. Jeg hadde kanskje på meg en tettsittende frynsekjole fra H&M (ingen bilder av dét heller), men under den fikk jeg tydeligvis plass til den største spanderbuksa i verden, for jeg klinket til og dro kortet på TO flasker champagne, 480 kr ett bankran per stykk. Den som sa at champagne alltid er en god idé bor åpenbart ikke i Norge.

Det sluddet ute og køen utenfor Christiania Teater var LANG, så vi startet kvelden med et par øl på en pub tvers over veien mens vi ventet på at rekken med folk skulle minske. Der ramlet tilfeldigvis Lise (Lissis) og Hedda inn også, så gøy å endelig møte dem, jeg har jo fulgt bloggene deres siden foralltid og alltid hatt så sansen, og de var som jeg trodde utenfor Internettet óg. Så himla fine, begge to! Vi slo følge over gata inn på VBA, og der hilste jeg på enda flere fine – noen jeg har møtt før, og noen nye, og så startet showet og jeg og følget mitt forsvant storfornøyd ned i to flasker med champagne. De slo ikke inn før vi reiste oss opp igjen for å gå, så jeg rakk å få med meg at alle rundt meg så helt fantastisk flotte ut, og selve showet og prisutdelingen (gratulerer til alle vinnerne!), og jeg syns hele konseptet med prisutdeling for bloggere er en fantastisk idé – men jeg må si meg enig i noe av kritikken og forvirringen som florerer rundt i dagene derpå. Hedda og Sophie Elise oppsummerer saken greit! Eller kanskje det bare er vår oppfatning av bloggnorge som ikke stemmer med virkeligheten, hvem vet.

De av dere som har fulgt med: hva syns dere om årets resultater? Vant din favoritt?   

Vixen Blog Awards is over, and I had so much fun! I didn’t take any pics, I got a seat way too far away from the scene and my hands were full of champagne glasses. I bought two bottles, to the price of robbery. The person who said that champagne always is a good idea doesn’t live in Norway, I can tell you that! Anyway – it was a great night, congrats to the winners, and I got to meet bloggers I’ve been following for years. Amazing people! And thanks to Vixen who’re arranging this thing, it’s a creat concept to award the best bloggers in Norway, even though I was a bit confused about some of the winners. But that’s just me.

7 kommentarer

 1. Jeg får faktisk nesten verre fylleangst av å bruke mye penger på byen enn av å danse halvnaken og gråtende på et bord (neida, det skjer ikke….ofte), så jeg føler deg. Jeg stussa forresten også over vinnerne… KORRRRUPT!

 2. Så gøy å lese om, selv om du ikke hadde noen bilder, hih! Synes helt ærlig du burde vinne noe, siden du er en av de mest inspirerende bloggerne jeg vet om, men ellers har var det vel flere som fortjente det som vant! x

  http://www.thestylishcupcake.com

 3. Camilla

  Jeg er ikke enig i resultatene jeg heller. Noen av vinnerne har jeg ikke hørt om engang:p som Sophie elise sa, tror nok en av grunnene til at Caroline ikke vant en eneste pris var pga oppstyret den siste tiden, men syns likevel hun fortjente å vinne fremfor camilla pihl.

 4. Jeg satt faktisk på den pub’en over gata av samme grunn, lang kø og regn, så vi fant ut at det var hyggelig å ta seg et vinglass eller to og se på køen minke. Og jeg må si jeg ble ganske så starstruck da jeg så deg, snudde meg til venninna mi og bare «Der kommer jo SUPERMARIE» *dån* og turte ikke si hei! Det angrer jeg på nå.
  Jeg er litt enig med kritikken, det var endel som vant fordi det kanskje «sømmer seg» bedre eller hva vet vel jeg.. Heia Kristin som vant, som jeg syns klarer å skille seg ut og gi litt F** og fortsatt stikke av med to priser! Sånne liker vi. Håper du hadde en hyggelig kveld, og koste deg tross stive champagnepriser.. 🙂

  Marie svarer: Å! Du skulle jo bare ha kommet bort! Great minds think alike 🙂 Ja, Kristin er rå! Og Komikerfrue og det var flere jeg kunne skjønne, men noen jeg stusset litt på óg. Åh, ja, jeg koste meg – håper du også gjorde det! Vi sees kanskje neste gang?! God helg! Klem

 5. Hei Marie!

  Tusen takk for all inspirasjon du kommer med og tusen takk for svar på bloggen ng jorden rundt reise, det var vel egentlig det siste lille dyttet jeg trengte for å bestemme meg. Reisen har jeg jo allerede planlagt og dagdrømt om i 3-4 år nå så det eneste som gjenstår er jo å gjøre det!

  Har noen spørsmål til det jeg lurr på om du kunne svart på i forbindelse med arrangerte turer og slikt. Du skrev igår at du hadde vært med på det i Kina og India, og det i India har jeg å tenkt å hive meg på. Jeg har og mange venner som dro på en 24 dagers tur fra Cape Town og rundt i Sør Afrika/Namibia ++ som anbefaler dette, men det koster 20000 kr. Husker ikke alt du gjorde i Afrika, men det blir nok mye snoking i arkivene dine fremover, er dette noe du ville gjort eller syntes du det gikk fint uten/mer frihet?

  🙂

  Marie svarer: Takk selv! <3 Just do it - det er det beste rådet jeg har! :) Hmm, det spørs jo helt hva du vil. Jeg jobbet som frivillig på et Game Reserve et stykke utenfor Port Elizabeth, ellers var jeg bare i Cape Town og Stellenbosch. I Cape Town og Stellen er det lekende lett å utforske på egen hånd, bussystemet særlig i Cape Town er enkelt og greit og du får gjort alle "must to"-ting alene. Men hvis du vil ha en større og bredere opplevelse av Sør-Afrika er sikkert et program lurt!

 6. Helt enig med deg. Tenkte at de ville være for mye å forvente at du stakk av med en pris, men noen litt mindre «passende» fra sponsorene sin side hadde vært å foretrekke.

 7. Jeg som ville se hva du endte opp med å ha på deg </3 Så bra du koste deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *