Friy ay

I dag kan jeg endelig befri meg selv fra lenken rundt håndleddet mitt, jeg beholdt det sorte båndet fra Vixen Blog Awards på som en påminnelse om at jeg må skrive noe, jeg tok nemlig ingen bilder som forplikter meg til å publisere, hovedsaklig fordi jeg satt tre kilometer unna scenen, og litt fordi jeg hadde hendene fulle av champagne-glass. Jeg hadde kanskje på meg en tettsittende frynsekjole fra H&M (ingen bilder av dét heller), men under den fikk jeg tydeligvis plass til den største spanderbuksa i verden, for jeg klinket til og dro kortet på TO flasker champagne, 480 krett bankran per stykk. Den som sa at champagne alltid er en god idé bor åpenbart ikke i Norge.

Det sluddet ute og køen utenfor Christiania Teater var LANG, så vi startet kvelden med et par øl på en pub tvers over veien mens vi ventet på at rekken med folk skulle minske. Der ramlet tilfeldigvis Lise (Lissis) og Hedda inn også, så gøy å endelig møte dem, jeg har jo fulgt bloggene deres siden foralltid og alltid hatt så sansen, og de var som jeg trodde utenfor Internettet óg. Så himla fine, begge to! Vi slo følge over gata inn på VBA, og der hilste jeg på enda flere fine – noen jeg har møtt før, og noen nye, og så startet showet og jeg og følget mitt forsvant storfornøyd ned i to flasker med champagne. De slo ikke inn før vi reiste oss opp igjen for å gå, så jeg rakk å få med meg at alle rundt meg så helt fantastisk flotte ut, og selve showet og prisutdelingen (gratulerer til alle vinnerne!), og jeg syns hele konseptet med prisutdeling for bloggere er en fantastisk idé – men jeg må si meg enig i noe av kritikken og forvirringen som florerer rundt i dagene derpå. Hedda og Sophie Elise oppsummerer saken greit! Eller kanskje det bare er vår oppfatning av bloggnorge som ikke stemmer med virkeligheten, hvem vet.

De av dere som har fulgt med: hva syns dere om årets resultater? Vant din favoritt?   

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *