I FUCKING LOVE THAT CORNER

En liten hilsen før jeg setter i gang det femten timer lange prosjektet «what to wear på Vixen Blog Awards, hvor alle motebloggerne (og løvene óg) i hele Norge samles og tar bilder av hverandre, skåler og ser perfekte ut».

Rett fra hjertet, dere aner ikke hvor malplassert jeg føler meg på sånne arrangementer, eller hvor mange sosiale antenner som knekker hos meg på veien dit, eller hvor stor angsten bygger seg opp til å bli i mitt stille sinn, eller hvor h å p l ø s jeg generelt er der ute i den oh-so-classy mingleverden med smalltalk og hvor en god gammeldags øl er like sjeldent som et hårstrå som ligger feil, og stettglass og paljetter og hårspray regjerer. Funfact fra blogghelgen på Geilo? Jeg delte leilighet med fem andre bloggere – fem – og kun én av dem fant jeg tonen med, de andre klarte jeg ikke engang å forholde meg til, utover et høflig «hei» og et smil i forbifarten. Det er hvor sosialt tilbakestående jeg er. Jeg har jo ikke noe problemer med det selv, jeg trives godt som hun der i hjørnet som sitter og ser og tenker sitt, jeg, men det må jo se helt krise dumt ut fra utsiden. Flaks for meg at det er innsiden som teller.

Introvert Sosialt tilbakestående til tross, jeg viser trynet mitt på alle mulige eventer allikevel, så det skal ikke stå på komfortsona, iallfall! Og jeg storkoser meg alltid, med de fine og flotte jeg finner tonen med. Så – VBA it is. Mens jeg finner klær (15 timer fra?. NÅ) kan dere jo lese det innlegget HER så lenge. Lenge leve oss!

A tiny hello before I start my 15 hours long project «what to wear at Vixen Blog Awards where all the beautiful fashion bloggers of Norway are gathering to take pictures and look faboulous». From the bottom of my heart – you have no idea how lost and uncomfortable I feel at events like that, I’m so social retarded when it comes to mingeling and smalltalk haha. But at least I’m showing up, life is what happens outside of the comfortzone, right? Wish me luck! Read THIS post in the meantime, I’ll come find you later. So long!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *