WHY SO STARSTRUCK

ryg

Dere vet de bikkjene som plutselig bare klikker ape og spinner frem og tilbake, frem og tilbake, frem og tilbake i en vill fart på gulvet foran deg? Jeg føler jeg har en sånn going on fra mellomgulvet og opp i halsen. Opp og ned, opp og ned, opp og ned, nerver klikker ape.

Jeg sitter og prøver å forberede meg, i morgen skal jeg møte generalinspektøren i Heimevernet (GIHV), og for å si det på sivilt: han er sjefen for hele Heimevernet, og generalmajor. GENERALmajor. Og jeg burde ta det her med knusende ro, jeg spant jo hverdagene mine rundt beina på GIL, sjefen for hele Luftforsvaret og alle stjernene hans da jeg tjenestegjorde på Rygge for noen år siden – men det føles nå, som det gjorde da: som om Askepott er bedt inn på smørbrød hos Gud sjøl. Neida. Nå har jeg jo faktisk fått en stjerne å skimte med jeg óg, den gang hadde jeg bare en krans kvist på brystet (grenader), i Heimevernet er jeg i det minste en offiser selv, en liten og stolt fenrik med en stor, glitrende stjerne på.

De logrende nervene til tross – jeg ser så frem til det her! Han ville ha et møte med meg for å snakke om sosiale medier i en uniformert hverdag, og er det noe jeg burde kunne så er det jo dét etter snart sju år på tastaturet, to og et halvt av dem i Forsvaret. Det blir spennende å se om jeg klarer å si noe lurt, i verste fall får jeg forestille meg at han er et tastatur. Jeg har lettere for å legge igjen tanker og idéer på et sånt et, vet dere.

Hva er deres planer denne uken? Studiene mine begynner igjen i morgen – så jeg bør vel snart legge fra meg stjerneangsten og lese litt til det óg. Og på onsdag er det Vixen Blog Awards, det blir gøy! Heia den som vinner!

I’m so nervous I could die. Tomorrow I’ve a meeting with the general to discuss the use of social media in the Army. He is asking me for advice – that alone is a heavy thought to carry haha, I feel so small with my single star and he’s got like? plenty of gold on his uniform. Well, I should be used to this, afterall I did my service in the same building as the General of the Royal Norwegian Air Force back in the days, I should not get starstruck any longer, but well here I am! My comfort is that social media is something I really know, I’ve done this for seven years, and almost three of them was done wearing a uniform myself. So I guess I’ll have something to tell him about that. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *