TOTALLY BROKEN

utfit1utfitutfit2

Sweater «totally broken» from Modekungen (sponset)

Åh, jeg lo da jeg åpnet pakken og la den genseren her utover gulvet, noen av dere så den allerede på Snapchat (superbrud) for flere uker siden, de sendte meg en HELT ødelagt en, og jeg fryser ihjel, men til sommeren blir den fin! Den er er kul til ødelagte bukser også, selv fin fyr godkjente – og han er ganske normal konservativ i stilen!

Jeg, derimot, føler jeg tar helt av i klesveien for tiden, med denne genseren og den fuskepelsvesten som får meg til å føle meg like drøy som Lady Gaga, all cred til motebloggere der ute som tørr å kjøre sin egen greie, og i tillegg føler seg komfortable med det! Jeg føler jeg har farget håret knallblått all over again, ved å kle meg etter den (snart) nye stilen min, fullstendig gæærn. I går ryddet jeg i klesskapet og tok ut en hel pose til med klær jeg vet jeg ikke kommer til å bruke mer, jeg rydder sånn anhver uke og kvitter meg med mer og mer, og jeg føler meg som en sommerfugl som skal fly ut av puppa si, hele stilen min forandrer seg i disse dager, jeg vet ikke om det er en del av det å vokse opp eller om jeg er i ferd med å finne meg sjæl eller hva som er greia. Gøy er det for shopping-genet mitt iallfall, ikke fullt så stas for lommeboka men den må jo bare dilte etter, den må jo dét.

Nå er det HELG – hurra – og jeg prøver å roe ned, har ingen planer overhodet og jeg skal innrømme at det river litt i den rastløse sjelen min, men jeg gjør så godt jeg kan. (Tante, håper du leser det her!) Jeg skal lese bøker, vaske leiligheta og kose meg sakte gjennom hele dagen og i morgen er det meldt sol så samboeren og jeg tar sikkert en tur ut! Deilighelg!

Hva skal dere? 

I had a laugh when I recieved this sweater, totally broken, but that’s its name so I guess that was expected haha. I love it though, looks good to my broken jeans! I feel so crazy wearing these clothes these days, this sweater and the fake fur vest that makes me feel like Lady Gaga, all cred to the fashion bloggers out there who dare to do their own thing and even feel comfortable with it! I feel like I’ve colored my hair blue all over again, by dressing after my (soon to be) new found style. Yesterday I was cleaning out of my closet, throwing pieces away that I know I won’t use anymore, I do these cleaning every second week and I feel like a butterfly leaving its pupae, my whole style is changing these days and I don’t know if it’s a part of growing up, or that I’m about to find myself or whatever it is. It’s fun for my shopping gene anyway, not so fun for my bank account but it just has to follos, hasn’t it? Now it’s weekend, and I’m doing my best to slow down, I don’t have any plans at all, other that reading and cleaning the appartment. It tears my restless soul apart, but I’m trying! Tomorrow it’s suppose to be sunny, so I guess me and my roomie will go for a walk, at least. Nice weekend! What are your plans?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *