MILITARY GLIMPSE

God kveld! Håret! Det ser helt hvitt ut, det er ikke det, og jeg ser helt blek ut, men akkuret dét stemmer faktisk. Hjertet mitt hopper fortsatt over et slag hver gang jeg ser mitt eget nye speilbilde, men jeg gir meg en uke så har jeg sikkert vent meg til mitt blonde jeg. Jeg er iallfall fornøyd!

I dag har jeg hatt fri, og tegnet dagen min i krussiduller, støvsuging, og roadtrip til mitt tidligere militære rede (Rygge) hvor jeg har møtt min nye uniformerte sjef, og for dere som ikke skjønner noe nå kan jeg forklare at jeg er fenrik (!!) i Heimevernet, og jobber som stolt presseoffiser (PIO) noen dager i året, og helt frem til nå har jeg tilhørt Heimevernet i Telemark og Buskerud, som jeg kommer til å savne for den gjengen der ute på Heistadmoen er helt fantastisk, før jeg ble overflyttet til Østfold og Vestfold i stedet, hvor jeg tross alt egentlig hører hjemme, fra Fredrikstad og alt. Det var et bra møte, og jeg deler PIO-hatten med en supermann, og jeg gleder meg ihjel til å jobbe sammen med min nye stab! Herregud, dere skal kjenne hjertet mitt spinner av gårde hver gang jeg nærmer meg mitt tidligere liv/en militærleir/en uniform/en norsk skog som ligner en uniform, hva som helst, sjelen min døde litt i det jeg ble sivil igjen i 2012, og jeg er så takknemlig til beinet for at Heimevernet eksisterer, for at jeg fortsatt kan være en liten del av det grønne liv og fremdeles ha det norske flagg på skulderen i ny og ne, hvis ikke hadde jeg selv havnet i en eksistensiell krise, ærlig talt.

Å ja, og så har jeg endelig landet neste reise med KLM, takket være en superfleksibel sjef (jeg gruet meg en halv dag før jeg turte å be om fri – igjen, null tull, så tusen takk), påsken går til….. MEXICO! Rekk opp hånda alle som gleder seg!

Hva har dere brukt denne onsdagen til, supers?

Good evening! The hair! It looks totally white, but it isn’t, and I look really pale, but yeah that’s actually true. My heart still skips a beat whenever I pass a mirror, I think I need another week to get used to my new look, haha. But I like it, though! Today I had a day off, and spent it cleaning the appartment before I went to the Air Force Base I used to be a part of when I was a soldier. Soo good to be back! I was there to meet my new military boss, as some of you might know I’m a public affair officer in the Army/Home Guard, which makes me use the uniform a couple of weeks a year. I love it, and the meeting today was really good, I can’t wait to work together with my new staff on the next big exercise! Oh, yeah, and I’ve also booked my next travel today –  thanks to a way too flexible boss. I’m going to Mexico this Easter!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *