NEW LOOK

hair1

Jeg har vært hos frisøren i dag! Ny hårfarge! Dere må nesten bare tro meg når jeg skriver det, for bildene er jo i sorthvitt så den nye fargen er det ingen som ser, men det er fordi belysningen i leiligheta er så pissgul og jævlig, skjønner dere, og jeg trenger dagslys for å få tatt ordentlige bilder av gullhåret, og det får jeg ikke før i morgen, i følge banen jorda vår går i. Men jeg har iallfall farget håret! Jeg var veldig fornøyd når jeg så mitt eget speilbilde hos frisøren, litt mindre fornøyd når jeg kom hjem til speilet i leiligheta, så jeg er nesten like spent som dere på hvordan det her skal gå i morgen! Jeg har iallfall blitt blond igjen, helt ned til hodeskallen, kommunefargen er historie og de slitte tuppene er borte, jeg er veldig fornøyd med dét, hun var flink med saksa. Jeg er verdens dårligste til å dra til frisøren, men hei – nytt år, nye muligheter, nytt hår og ny supertjej. Og ny by. Mitt første frisørbesøk utenfor Fredrikstad, jeg føler jeg er på tynn tynn is, men hva er det dem sier? You only live once.

Legg igjen en kommentar da, dere, jeg er selskapssjuk på tastaturet! 

I went to the hairdresser today! New color to my hair! You just have to take my word for it, ’cause these pics are black and white so my new color is hard to spot, but that’s because the lights in our appartment are SO yellow and ugly, like pee, and I need daylight to catch my new look properly – I’ll do it tomorrow, I promise. I’ve got even blonder, try to picture that for yourself until tomorrow, ok? See you!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *