WHAT'S IN THE BOX

Hey! Nyter en fin helg med en fin fyr, starter sene lørdagsmorgener i bare manneskjorte (som er den beste følelsen i hele verden, følelsen av å tilhøre noen åh) og bustete hår og bare bein, og disker opp med egg og bacon til frokost, blir altfor fin på for mye vin på en fredag, og i går gikk vi en tur rundt Løkka for å lette på vintåka, var innom Mathallen og dro på kino og så The Imitation Game (fin film!), før vi dro hjem og lagde nachos til kvelds og sovnet stille inn på sofaen til enda en film. Det gjorde ingenting at helgen ikke fant sted i Polen.

Åja, jeg glemte jo helt å fortelle dere hva som var i den pakken FedEx leverte på fredag. Det var en bikini fra Triangl (sponset), og jeg e.l.s.k.e.r den! Den blir perfekt til min neste reise, jeg venter fortsatt på svar fra KLM som bestiller billettene for meg, men så fort de er i boks – hasta la vista, baby! Gjett hvor jeg skal?! Gjett, da!

Skrives mer senere, håper dere har en deilig søndag!

Hey! I’m enjoying a quiet weekend with a nice guy, starting my slow mornings in a man’s shirt (best feeling in the world, I feel like I belong to someone) and bed head and naked legs, I’m making eggs and bacon for breakfast, get dizzy after too much wine on a Friday, and yesterday we went for a walk to clear our heads and we went to Mathallen, a farmer’s market kinda place, and then to the cinema to see The Imitation Game (good one!) before we went back home to make nachos for dinner and fell asleep to another movie on the sofa. I really didn’t mind that this weekend did not happen in Poland as we planned. Oh, and here’s what I got from FedEx on Friday, by the way. A way too cool bikini from Triangl. I love it! Perfect for my next travel, as soon as I get the thumb up from KLM it is hasta la vista, baby! Guess where I’m going?!

10 kommentarer

 1. Camilla

  Så fin bikini, vil ha!!! Hmm tipper du skal til Sør-Amerika kanskje, litt vid gjetting men har ikke peiling?:P

 2. Gjetter Australia på grunn av bikinien, men de snakker jo ikke spansk der. Mexico? Puerto Rico? Anyways, ta meg med i kofferten, a!

 3. Aruba! Fordi der kan man bade og der er morsomt å si. «Arrruba!

 4. fiin, jeg har lenge hatt lyst på bikini derfra 😀 aner ikke hvor du skal men håper du tar meg med tihi!!

 5. Solfrid

  Den var skikkeleg kuul!

  Spennande, må jo vere ein plass det er varmt, så rundt ekvator eller sør for den? Haha!

 6. Sååå fiin!!!

 7. MARGRETE STRØMSVÅG

  Jeg har ingen aaaaanelse på hvor du skal, men jeg gleder meg til å se hvor! 😀

 8. island !

 9. Gleder meg til å «være med deg» til Mexico 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *