WHILE FREEZING MY ASS OFF

SAMSUNG CAMERA PICTURES


Photo: private, Las Penas, Guayaquil, Ecuador 2014

Det er seriøst tretten grader på kjøkkenet vårt. Hadde jeg visst at «inkludert varme» betydde hvilket som helst tall over 0 på gradestokken, og ikke varme som i «20 grader-ish», hadde jeg krevd lavere husleie før vi satt penn mot papir. Det her er galskap! Men aldri så galt at det ikke er godt for noe – i mitt stille sinn rømmer jeg tilbake til min siste reise, til Las Penas i Guayaquil i Ecuador, hvor ølen var iskald og god og de fargerike husene gjorde stjerner i øynene mine, og det var varmt og deilig. Å sitte i et tretten grader kaldt venterom på neste reise er verdt det – for verden, vi sees snart igjen. Og jeg vet hvor vakker du er.

It’s 13 degrees in our kitchen. So freaking cold! Our rental is suppose to be included heat, I just wish they had told us that heat is whatever number above 0 degrees?. Anyway – nothing’s that bad that it isn’t good for something else – the cold makes me mentally escape Norway and back to my travel to Ecuador, these pictures are from Las Penas in Guayaquil. The beer was cold and delicious, the colourful houses made stars in my eyes and the sun and the heat made my happy. To be in a 13 degrees cold waitingroom is totally worth it – dear World, we’ll meet again very soon.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *