WHILE FREEZING MY ASS OFF….


Photo: private, Las Penas, Guayaquil, Ecuador 2014

Det er seriøst tretten grader på kjøkkenet vårt. Hadde jeg visst at «inkludert varme» betydde hvilket som helst tall over 0 på gradestokken, og ikke varme som i «20 grader-ish», hadde jeg krevd lavere husleie før vi satt penn mot papir. Det her er galskap! Men aldri så galt at det ikke er godt for noe – i mitt stille sinn rømmer jeg tilbake til min siste reise, til Las Penas i Guayaquil i Ecuador, hvor ølen var iskald og god og de fargerike husene gjorde stjerner i øynene mine, og det var varmt og deilig. Å sitte i et tretten grader kaldt venterom på neste reise er verdt det – for verden, vi sees snart igjen. Og jeg vet hvor vakker du er.

It’s 13 degrees in our kitchen. So freaking cold! Our rental is suppose to be included heat, I just wish they had told us that heat is whatever number above 0 degrees…. Anyway – nothing’s that bad that it isn’t good for something else – the cold makes me mentally escape Norway and back to my travel to Ecuador, these pictures are from Las Penas in Guayaquil. The beer was cold and delicious, the colourful houses made stars in my eyes and the sun and the heat made my happy. To be in a 13 degrees cold waitingroom is totally worth it – dear World, we’ll meet again very soon.

7 kommentarer

 1. Føler med deg! Studenthuset jeg bor i holder 12-13 grader halve året, og det er VONDT så kaldt det er! Du tar det mye bedre enn meg, haha 🙂

 2. Solfrid

  Klag?! Det skal då vere varmare enn 13 grader, når det er minusgrader ute.

  Verden er verkeleg vakker! Elskar dei fargerike husa som står tett i tett i tett.

 3. Så utrolig kjedelig å ha det så kaldt. Ville prøvd å klarere dette med huseier, mulig dere også kan få noe hjelp fra en leieboerforening eller liknende?

 4. Så fine bilder! Nå er det litt over ett år siden jeg kom hjem fra min andre backpackertur i Mellom-Amerika, og heeerregud som jeg savner det!

 5. du har ikke de verste bildene å varme deg på, da

 6. Hei supre du!
  Jeg har også begynt å kjenne på reiselysten, og har tenkt på mange steder. Jeg har blant annet lyst til å besøke Ecuador og Galapagos, men har ingen å reise med. Du har vel reise litt alene, hvilke steder har du vært på egen hånd? Og hvordan har du opplevd at det er å reise som ensom blond jente utenfor Europa? Hvor har du følt det har vært null problem, og har du opplevd å føle deg utrygg noe sted? Har du noen gode tips for å få en trygg reise på egen hånd?
  Ønsker deg ei god helg!

  1. supermarie

   Hallo! Åh ja, elsket Ecuador og Galapagos! Der reiste jeg riktignok sammen med noen – men kunne fint ha reist dit alene også. Ellers har jeg vært alene i Sør-Afrika, Filippinene, Trinidad & Tobago, Surinam, Brasil og Japan. Eneste stedet jeg har følte g mindre trygg blant de stedene er Trinidad & Tobago, ellers gikk det helt supert! Jeg bor gjerne hjemme hos de lokale når jeg reiser alene, via Couchsurfing, det er vel det beste tipset mitt. På den måten får du innsikt i hvilke områder man bør holde seg unna + at du slipper å være HELT alene 🙂 God helg til deg også!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *