WE’RE GETTING CLOSER

At jeg ikke har åpnet Snap-livet mitt for dere før! Det er jo så gøy å snakke med dere i bilder, og se hvem dere er, hva dere gjør, og dele små øyeblikk fra mitt eget liv, og jeg storkoser meg! Dere finner meg fortsatt på superbrud, hvis det er flere av dere som vil henge dere på meg i noen sekunder (bokstavelig talt).

I går var det strategimøte hos bloggagenten, og jeg er fortsatt helt satt ut i snøen over hvor BRA United Bloggers-teamet er. Det er ikke bare blogg, blogg, blogg, det er mental trening og øvelser som gjør at jeg blir mer bevisst på hvem jeg er og hvor jeg skal her i livet, og hvor jeg må gå for å komme dit, og det er så mye mer enn det jeg forventet å få av å stå i stallen deres. Jeg er så FORNØYD! Og snart er den nye bloggen min oppe og ikke gråter også, og da håper jeg dere óg blir fornøyd.

Andre grunner til å være fornøyd på en onsdag:

– Været, som er så kaldt og klart og fint

– Majoren ringte og sa jeg var ønsket til et spennende møte, det kamuflerte hjertet mitt spratt til alle kanter

– Klesstilen min er i forandring = romsligere skap og mer klær til de som trenger det

– Det går mot vår

– Jeg får besøk fra hjembyen i morgen og vi skal nyte frisk luft og natur

– Jeg har et gavekort hos SATS Elexia = treningsmotivasjon og kanskje en kickstart på løpehjertet!

– Ytringsfrihet

Hva gjør dere fornøyde i dag?

I can’t believe I waited so long to make my Snapchat official, it is so much fun to get to know you better and to see who you are, what you’re up to, and to show glimpse of my own life. You can find me at superbrud
Yesterday I had a meeting with my blog agent, it was a really good meeting and I’m still so overwhelmed about how the United Bloggers team are working. It’s not only blog blog blog all the way, they are telling us how to focus on our goals in life, how to stay on track, and to be sure that we’re choosing right. It’s mental exercises as well as professional blog talk and I am so happy to be a part of the team. Can’t wait to get my new blog up, I hope you’ll be happy with it as well! Other reasons to be happy on a Wednesday:
– The weather – The major called me to tell me I was wanted in an exciting meeting, my soldier heart was beating out of my chest – My personal style is changing = more space in my closet, and more clothes for those who need it more than I do – We’re going toward Spring! – I get a visitor from my hometown tomorrow, we’ll enjoy fresh air and Norwegian nature – I’ve a free week of workouts at SATS Elexia, that means more motivation and maybe a kickstart to my running heart – Freedom of speech. What makes you happy?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *