WHAT THE

Et stort postkort og åtte små fra Geilo! Jeg er så fantastisk imponert over alt de har fått til her, og det bare i startfasen av hele United Bloggers, de har ikke vært oppe og gått én måned en gang! Allikevel tar de med nesten hundre bloggere til Vestlia Resort, kjører et helt fantastisk kult opplegg med hundesleder, snøscootere og zipline og har foredragsholdere hvis ord og budskap etser seg fast i hodeskallen. SÅ motiverende og inspirerende og jeg står og tripper etter å få opp ny blogg og tusen nye muligheter! 2015 blir så spennende! Jeg vet ikke! Åh!

Apropos spenning, jeg er en skikkelig PINGEL, men i dag fortrengte jeg det helt og kjørte både snøscooter og rafting på snøen, herregud så gøy! Jeg klamret meg fast til den ringen som om det stod om BMW X6 eller tordenvær, liv eller død, og armene mine er helt kake, men åh som jeg lo når vi hoppet og spratt rundt der ute blant de hvite krystallene. Minn meg på at jeg for alltid må glemme hvor nervøs og pinglete jeg er! Det er jo så gøy å leve litt!

Nå skal jeg glemme hodepinen min óg, og gjøre meg klar til kvelden. Vi skrives i morgen! GOD HELG!

Postcards from Geilo and the United Bloggers kick-off! I’m so impressed, all the things they’ve managed to put together for us, even though they’re only in the first base of their launch. They’ve brought like a hundred bloggers up here to Vestlia Resort, and today we’ve been outside playing with dog sleighs, snow scooters and ziplines. And they had some amazing speakers who motivated and inspired me to the bone, I am so ready for this! 2015 will be the most exciting blog year ever. If that’s even possible after my years in the Royal Norwegian Air Force followed by my travel around the world…. Anyway: Today I went out of my comfort zone. I drove snow scooter and I did a rafting out there in the snow, that was the funniest thing ever. I had such a laugh out there, oh my! Remeber to tell me to forget that I’m such a puny soul, it’s so much fun to live a little! Now I’ve to forget my headache as well, and get ready for tonight. See you tomorrow!

Photo: private.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *