STILL NO PHOTOS


Photo private, xmas 1992 and 2014

Hele desember har vært en sakte men sikkert stigende vogn på en berg- og dalbane, som har dratt oss saktesakte mot toppen av neste dal, og den 24. stupte vi ned i en ellevill fart og nå er vi HER, plutselig, 27. desember, og snart ramler vi baklengs inn i et nytt år og jeg klør meg bare i hodet og lurer på hvor i all verden dagene tok veien, jeg våknet jo til julaften senest I STAD, viklet inn i mannearmer og fikk et kyss på hodet og et ønske om en god jul, og så var det frokost nede hos støvet og hva som skjedde etterpå vet jeg ikke for det skjedde tydeligvis mens jeg blunket. Tid er merkelig.

Men i løpet av de dagene, som i dag bare kjennes ut som et lite øyeblikk, rakk jeg å danse på byen med mann og bestevenninne, og spise pinnekjøtt hos svigers og nå er jeg hjemme i leiligheta i Oslo og pakker ut gavene mine og pakker ned til fjells for i morgen drar jeg opp i hvite høyden for å ta i mot 2015! Nyttårsaften har for meg alltid vært oppskrytt, jeg har ingen sterke tradisjoner eller følelser knyttet til den dagen, så om jeg feirer den på en øde øy i Stillehavet med stjålne glass fra nærmeste (les: ENESTE) restaurant (Molokai, Hawaii, 2012/2013, fantastisk!) eller i bunnen av en vinkartong nede hos broren min (Fredrikstad 2010/2011, fantastisk!) spiller ingen stor rolle. Men FJELLET! Der tror jeg det blir fint. Stillheten, naturen og kanskje en fruser (sier dere fruser? eller stjerneskudd?) eller tre for å feire overgangen til et år som skal bli fantastisk, jeg trenger ikke så mye mer.

Hvordan skal dere feire nyttårsaften i år?

This December has been like a slowly moving rollercoaster, on it’s way to the next top, ready to throw us down in a disturbing speed, which it did on the 24th – ’cause since that morning I feel like everything has passed in a blink. Time’s moving too fast for me to catch up with it all, seriously! Well, I do recall having the time of my life out in the city on the second day of Christmas, together with my man and my roomie/bestfriend, and yesterday I was having dinner at my laws. Now I’m back in Oslo, throwing my Christams gifts around while packing a new bag – I’m leaving tomorrow, up to the mountains! Can’t wait to feel the silence and to greet the new year with nature and snow and maybe a couple of sparkles and fireworks. I’ve no traditions at all when it comes to New Years Eve, so I don’t mind if I’m on a deserted Island in the Pacific Ocean (Molokai, Hawaii, 2012/2013) or in the bottom of a wine carton at my brother’s place (2010/2011). Or in the mountains – I am really looking forward to this! How are you gonna celebrate your 2014/2015?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *