WHAT ABOUT 2014

Fem ting som har vært bra med dette året:
1. Pendlerlivet tok slutt – flytta til Oslo med verdens beste Thea

2. Kom inn på medievitenskap, startet på en bachelor

3. En ny hjerteknuser kom inn i livet mitt ?

4. Alle reisene!

5. Jeg ble oppgradert fra sersjant til fenrik

Fem ting som har vært dumt med dette året:
1. Pappa ble så sjuk at jeg trodde vi skulle miste han

2. EXFAC

3. Min egen tilstand på autopilot, herregud, neste år må jeg våkne opp!

4. Nabolaget, oh those sleepless nights – fu

5. Ingen BMW X6 i år heller.

Hva har du lært i år?
Mediehistorie

Ble året som du hadde tenkt deg?
Jeg ser aldri for meg hvordan året foran meg skal bli, for det blir aldri som en ser for seg allikevel, og jeg tar heller livet som det faller seg

Hvilket plagg har du brukt mest?
Jeg har fem-seks plagg på rullering. Jeg bruker de samme klærne om og om igjen, jeg må seriøst kaste ut alt jeg ikke bruker, gi det til noen som trenger dem, og heller finne meg noen klær jeg faktisk liker. Det er galSKAP (hehe wordplay <3) å ha så mye klær, og bruke så lite!

Hva slags musikk har du hørt på?
Banks, Arctic Monkeys, Emilie Nicolas

Hva har du sett på?
Gossip Girl og Orange is the new black, og God Morgen Norge hver morgen.

Hvem har du hengt mest med i år?
FF* og Thea, han første stalker jeg, hun andre bor jeg med

*Fin Fyr

Hvilke nye personer har du blitt kjent med i år?
Gjengen på kontoret, og jeg møtte Sidsel Wold – et av mine forbilder, men jeg kan vel ikke si at jeg KJENNER henne, ville bare nevne henne for å skryte av at jeg faktisk tok sjansen, mailet en av de personene jeg ser opp til her i livet, og fikk et møte med henne. Det var så bra, og hun er så flink og fin!

Hva er det fineste du har fått i år?
En nydelig ring med en sjelden diamant på, og et nytt lite hjerte inn i livet mitt

Hva er det beste du har lest?
Bli hvis du kan, reis hvis du må av Helga Flatland
Alle vil hjem, ingen vil tilbake av Helga Flatland
Ekornene i Central Park er triste på mandager av Katherine Pancol

Gjorde du noe du aldri har gjort før?
Danset i et bryllup, var på Roskilde festivalen, kjørte fra Oslo til Trondheim og tilbake igjen, og fra Oslo til Bergen og til Stavanger og til Oslo igjen, og det alene og jeg som hater å kjøre bil, kjøpte min første designerveske, og jeg så solnedgangen fra toppen av en sandyne i Sahara

Ble noen av vennene dine foreldre i år?
Bestevenninna mi fikk en datter og sitt barn nummer to! Jeg er stolt som en hane! Og ei annen god venninne fikk en sønn, hennes barn nummer to, og jeg gleder meg i hjel til å hilse på han og til å se henne igjen óg!

Hva var din største fremgang i 2014?
Opprykk fra befal (sersjant) til offiser (fenrik), og jeg skrev en del artikler for Heimevernet til Forsvarets Forum – et militært blad, og følte jeg vokste skrivemessig på dét, og så flyttet jeg jo hjemmefra og det vil jeg si er en fremgang i seg selv, selv om jeg har bodd hjemmefra før så var ikke det på samme måte, denne gangen tok jeg med meg alle tingene mine, og betaler en leie som er skyhøy og må virkelig klare meg selv, med mat og strøm og uten vaskedamer fra Forsvarsbygg som kommer og ordner opp, og uten ferdigservert mat fra messa.

Beste kjøp?
Teppet mitt hjemme hos støvet*, og dykkemaske i Ecuador

*mamma og pappa

Hva brukte du mest penger på?
Husleie

Hva kunne du ønske du hadde gjort mer av?
Logget av og opplevd mer av mitt nye nabolag: Oslo

Hva gjorde du på bursdagen din i 2014?
Jeg var i Barcelona med ei av mine beste!

Hvordan vil du beskrive stilen din for 2014?
Kjedelig

2014 føles allerede som et fjernt minne, det har vært et godt år som har passert uten noen større nykker, og det er kanskje derfor det føles så fjernt óg. Ingen verdensreise å henge året på, ingen militære eventyr å referere til, ingen store ting. Det første året helt fritt for syke opplevelser (hvis du ser bortifra da jeg ble plukket opp av Sea King fra en båt, og var med Redningsselskapet ut på tur, og alle de fantastiske reisene jeg har vært på, da, men dere skjønner hva jeg mener). Bare meg, som prøver å få hverdagen på beina og klarer det, men går på autopilot, og husker ikke at det er hverdagene det er flest av. Jeg nyter dagene jeg får, ikke misforstå, og jeg er takknemlig for hver morgen jeg våkner frisk og fin, og i 2015 skal jeg bli flinkere til å vise det, til å omfavne den tiden jeg får her på jorda og bruke den til noe som gjør meg glad. Slutte å sutre over at verden er der ute, mens jeg «sitter fast» her («sitter fast» = reise 5-6 ganger i året, så hold kjeft, egentlig, Marie?), og heller gjøre det beste ut av det fine livet jeg har her hjemme, jeg har ingen grunn til å klage. Jeg har en god jobb som er relevant og kreativ og fin, bor med bestevenninna, studerer førstevalget mitt og jeg reiser så ofte jeg har mulighet. Jeg har ingen verdens grunn til å klage. Jeg har ikke det!

2014, tusen takk for alt du har sagt og gjort for og med meg, nå tar vi enda ett år inn i varmen og jeg gleder meg til å se hvordan vi kommer overens!

Plukk tre og fortell meg litt om deres 2014, da, supers!

Funnet hos hjartesmil

// Recap of my year. Google translate it!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *