TIME OFF

GOD JUL, kjæreste lesere! Jeg hadde det så fint i går, med verdens beste familie og fineste mann, og jeg fikk så mye fint! Og maten, herregud! Jeg elsker jul! Jeg reiser hjem til Oslo igjen (om noen dager) med to deilige, varme vinterstøvletter, et ekte saueskinn fra en av sauene til kjæresten til tante, et armbånd med «fuck janteloven» på, et gavekort på altfor mange tusen til å kjøpe meg en ordentlig koffert som faktisk TÅLER å se verden (fin fyr med altfor fin gave!), og «Kjære» av Linnea Myhre og så mye annet, og jeg er så FORNØYD! Tusen takk, fra helt innerst i hjertet!

Jeg har helt glemt at jeg har et liv på Internett også de siste dagene, Instagrammen står på stedet hvil og bloggen har jeg ikke engang tenkt på, så jeg har ingen bilder å vise dere, men hadde så lyst til å stikke innom og ønske god jul allikevel. I dag skal jeg ut i Fredrikstad med samboeren min og mann, og dagene fremover skal fortsette å nytes offline. Må resten av 2014 renne ut med stil og smil hos dere óg, jeg lover å ta opp tastaturet igjen når himmelglitteret fra rakettene har dalt ferdig og et helt nytt år ligger foran oss klar til å fylles med nye, spennende ting!

So long, supers! Ta vare på hverandre!

Instagram: @supermarie – skal gjøre mitt beste for å holde liv i feeden!

MERRY CHRISTMAS, my dearest followers. I hope you’re enjoying your holidays!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *