4th SUNDAY

God morgen fra Bergen! Reiste hit på fredag, til hjemmet med det alltid så stilfulle interiøret som gjør meg grønn av sjalusi, den utenomjordisk gode maten som utdanker resturanter rett som det er, været som ikke fortjener spalteplass i det hele tatt (det har vært lyn og torden på rundtur i nabolaget helt siden jeg kom hit….) og den fineste, flotteste venninna som jeg fant på rekrutten. Jeg elsker Bergen!

I går lagde vi pepperkakehus og andre pepperkaker, og hørte på julemusikk og selv været kunne ikke ødelegge den glitrende julestemningen vi hadde gående der. Selv om jeg hater å ikke få sett de venninnene mine som bor såpass langt unna så ofte, elsker jeg avstanden mellom oss allikevel. Den gjør at jeg føler jeg er på ferie når jeg først får til å ta turen, jeg blir så utrolig avslappa og rolig og glad, for hjemme er det alltid et jag etter noe, og en konstant dårlig samvittighet for at jeg burde ha vært der, burde ha besøkt dem, burde ha gjort dét, men nå er jeg her – ute av stand til å føle på noens forventninger (les: mine egne), helt HER og det er så godt for sjelen! Legg til de gode samtalene, de dype latterkulene og gleden over å se dem igjen, så har vi oppskriften på rekreasjon!

Hvordan er det med dere i julestria, er dere klare for onsdagen eller har dere litt igjen? Jeg mangler fire gaver, og aner ikke hva jeg skal ha på meg, men jeg klarer ikke å stresse med det herfra. Tar det i morgen!

Good morning form Bergen! I came here on Friday, to the home with the always so beautiful interior which makes me so jelaous, the unearthly good food that beats every restaurant easily, the wheather which don’t deserve verage at all – it’s been rain and thunder and lightning going round and round in the neighborhood ever since I came here, and the best friend ever whom I found at the recruit school. I love Bergen! Yesterday we made gingerbread and listenend to Christmas music, and even the wheather couldn’t destroy the Christmas spirit we had going on there. Even though I hate the fact that I don’t see my distant friends as often as I would like, I love the distance between us. It makes me feel like I’m on vacation when I finally find my way here, I feel so relaxed and comb and happy, whenever I’m home it’s always something. I should have been there, should have done that, should have visited them, it’s a constant guilt for not doing anything, but now I’m here – unable to listen to those expectaitons (read: my own), I am completely here and it’s so good for my soul! Add the good conversations, the deep laughter and the joy to see their faces again, and we’ll have the perfect recipe for recreation!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *