RUNNING OUT OF DAYS

Beskriv 2014 med ett ord:
Oslo

Hva er det beste minnet fra 2014?
Det første som kommer til meg er da det gikk opp for meg at jeg skulle forlate barndomshjemmet. Kjærligheten smeltet om og ble til tårer, jeg var så glad for å spre vingene bredt ut, og så trist for å forlate mitt trygge rede på en og samme tid. Det er et fint minne, for den viktigste grunnsteinen jeg har i livet er der jeg kommer fra, opphavet, kjæreste støvet,  – og det gule huset i svingen har fylt hver centimeter av meg med så mye kjærlighet og fint i livet, å føle så sterkt rundt det å flytte ut var en viktig påminnelse om hvor hjertet mitt alltid kommer til å høre til og hvor uendelig glad jeg er i mitt eget utgangspunkt – mamma og pappa.

Og det verste?
15. august, kjære kjære pappaen min.

Hvilke steder har du reist?
Marokko, Spania, Tyskland, Sverige, Danmark og Nederland. Og så kjørte jeg Norge på kryss og tvers.

Hva har engasjert deg i år?
Kjærligheten, og Malala, og nakenbadsaken til Forsvaret, og Afghanistan og Russland/Ukraina, og Syria og herregud, verden er gal

Hva er det fineste bildet som har blitt tatt av deg i år?

Hvis du kunne gitt en ekstra klem til noen, som et takk for alt i 2014, hvem ville du gitt den til?
Samboeren min, og Cecily von Ziegesar (hun som skrev Gossip Girl)

Og hvem/hva ville du gitt et sviende bitchslap til?
Jeg har ingen idioter å krone med håndflaten i år, jeg, less hate – more love! (jeg er i godt humør i dag, spør meg igjen i morgen så får du sikkert et annet svar, hilsen pms)

Om du kunne tatt med deg noe/noen fra 2014 inn i det nye året, hva/hvem ville det være?
Karmaen min, måtte den leve for all fremtid. Og Channing Tatum.

Fant frem fjorårets bloggutfordring, det er en fin måte å tvinge seg selv til å tenke gjennom året som er i ferd med å løpe ut på! Jeg utforder alle med blogg som leser dette til å kopiere den ? og send meg gjerne en link når dere har gjort det, jeg vil også se tilbake på året deres! ? Har du ikke blogg, svar på tre av dem i kommentarfeltet, da. Det er så mye MEG her på bloggen, jeg vil ha litt av dere óg!

Looking back at 2014:
2014 in one word: Oslo
Best memory: When I realized that I was actually leaving my childhood home, it was so sad and so exciting at the same time, I was so filled with love when I looked back at all my years in that yellow house which I love so much. And my parents, of course.
Worst memory: When my dad was brought to the hospital, I though we were gonna loose him.
Places you’ve traveled: Morocco, Spain, Germany, Sweden, Denmark, The Netherlands. And I did a roadtrip in Norway.
This engaged you: Love, and Malala, and Afghanistan, and Russia/Ukraine, and Syria and oh my god, our world has gone mad
The best picture take of you: See above
If you could hug someone to say thank you for this year: My roomie, and Cecily con Ziegesar – the brain behind Gossip Girl haha
And who would you bitchslap? Nobody. Less hate – more love!
If you could bring something from 2014 to 2015: My karma, may it live forever. And Channing Tatum.

Copy + paste to your own blog, and give me the url if you do! I wanna learn about your lives as well.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *