MARRY ME

Jeg giftet bort bloggen min i går! Helt ut av det blå! Det var jeg, en penn og United Bloggers, fra nå av og til døden skiller oss ad. Jeg gleder meg til et nytt ekteskap, dere skal være adoptivbarna våre og bloggkjæresten KLM skal være han jeg har på si. Fra spøk til sånn helt seriøst, vi TRENGTE det her, så innmari. Bloggen og jeg var så fine sammen for noen år siden, men vi mistet hverandre et sted på veien, og i går kjentes ut som den første dagen i resten av vårt liv! Med ny, frisk pust mellom linjene og en motivasjon til å finne hverandre igjen. Med én underskrift tørket jeg støv av blogghjertet, og håper det skal finne tilbake rytmen sin! Jeg er iallfall kjempegira, og så glad for å være en del av UB, og det er så gøy at noen endelig utfordrer Nettavisen og blogg.no-imperiet! Må vi leve lykkelig i alle våre dager, og elske hverandre i de gode og de onde og dra på MANGE MANGE MANGE bryllupsreiser.

Apropos bryllup, hvis noen skulle vurdere å gifte seg med MEG en dag også; i dag har jeg vært helt sjuk på kjøkkenet. Jeg gråt nesten, så rørt var jeg over det jeg fikk til, jenta som ikke engang klarer å steke egg og bacon, plutselig stod jeg der med mat verdig en konge/Channing Tatum! Jeg lager som dere vet pizza anhver uke, som skal publiseres her (sjekk juletrepizzaen! Mitt stolteste matøyeblikk noensinne, inntil i dag!), og i dag skulle jeg lage pizza med kalkun. Og da måtte jeg jo steke kalkuna først, og herregud, hvis smak kunne måles i bokstaver hadde jeg lagt ut hele alfabetet. Den BLE så god! Helt perfekt! Så saftig, og smakfull, og jeg har aldri tatt i en oppskrift som krever mer enn 20 minutter av meg noen gang før, og så nailer jeg den her på første forsøk, og jeg tørr nesten (nesten) påstå at den var like god som den mamma lager til nyttårsaften! Hadde jeg vært mann hadde jeg giftet meg på flekken.

Vinneren av skrapekartet er forresten trukket – gratulerer, Elisabeth! Og tusen takk til alle som deltok, dere er et bereist folk, det må jeg si! Nå skal jeg ikke si så mye mer, men vi snakkes i morgen. Dere er fine!

My blog got married yesterday, to United Bloggers! A new Norwegian blog portal, and I am so excited to see what our new marriage is all about. Me and my blog really needed this, we’ve struggled the last couple of years, with no inspiration whenever I’m not traveling, and nothing to share, nothing to write, and I really miss my writings and my sharings so I hope this will do! At least I feel more motivated than never before, until death do us apart, and I hope this will bring a lot of oportunities and fun! Speaking of weddings – in case someone’s thinking about marrying me – I was a killer in the kitchen to day. Made two pizzas, and the best turkey ever. It was absolutely marvelous! I tell you! If I was a man, I would marry me at once. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *