SNOW ANGELS

The future lies before you, like paths of pure white snow. Be careful how you tread it, for every step will show.
Author: unknown

Hvis livet er snø, er kunsten å lage fotspor du kan se tilbake på og smile av. Spor du er stolt av å ha lagt bak deg, og som du har lyst til å ha med deg på veien din videre, og som du ikke vil at måkebilen skal kjøre over og måke vekk etter du har passert. Hvis sporet ikke ble i den retningen du hadde tenkt, legg deg heller ned og lag en engel over så du sletter det dumme med noe som er fint, og gå videre. Rett opp feilene dine selv, og gjør det med hevet hode, du er sterkere og iallfall mer elegant enn det beistet av en bil. Måkebiler forurenser, lager bråk og kjøres av noen andre, det er bedre å vite at du gjorde det godt igjen på egenhånd, med en vakker engel i den hvite, glitrende snøen. Se det gode i det vonde, og fortsett dit du er på vei. Snøen ligger der, den, urørt, og det er helt opp til deg hvor sporene dine skal føre og hvor de skal stoppe opp, hvor de skal ta en annen retning, og hvor de skal fortsette rett frem. Og finn din egen måte å hviske de ut igjen, der du har tråkket feil, eller regelrett gått på trynet. Det er kanskje vanskeligere å komme seg opp igjen når snøen er så dyp, men du klarer det alltid til sist, bare ta den tiden du trenger og le litt underveis, det både letter hjertet og ventilerer for frutrasjonen over hvor håpløst alt er; hvitt og kaldt og vanskelig å komme seg opp igjen fra.

Men hvorfor sitte inne, når alt håp er ute? Kom dere ut i snøen, supers, det er i dag og resten av livet!

Ps. Hvis dere finner gul snø langs den veien dere går, for all del; IKKE SPIS!

If you imagine life is snow, the art is to make sure the footprints you leave is good enough so you can smile about ’em when you’re looking over your shoulders. Traces you’re proud to leave behind, and that you want to remember while you’re finding your way further, traces you don’t want a big bulldoser to shovel away when you’ve passed. If your track isn’t in the direction you wanted it to be, lay down and make a snow angel, in that way you’ll delete the bad with something good. Fix your own faults and problems, and do it with your head held high, you are stronger and more elegant than a bulldoser. They pollute and make noise and someone else is driving them, it’s better to know that you fixed it yourself with a beautiful angel in the white white snow. Find the good in the bad, and continue towards your goal. The snow is there, untouched by any, it’s up to you where to put your feet and where your footprints will lead and where they will stop, and take another direction, and where to continue straight. And you have to find your own way to cope with the footprints you’re not happy with, where you’ve walked the wrong way or where you’ve outright made a faceplant. It might be harder to rise when the snow is so deep, but you’ll be fine, just take your time and have a little laugh during the struggle, it makes your heart lighter and your frustration easier to bear. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *