TAKE HOME

Follow me on Instagram @supermarie

Å nei, minn meg på at jeg aldri ALDRI spør dere om noe reiserelatert – ever igjen – den samme uken som jeg har eksamen. Alle stedene dere har vært, og alle stedene dere planlegger å dra til i 2015 gjør meg enda sjukere enn jeg var i går etter å reise! Og det er sjukt! Torsdagen kan ikke komme fort nok, da er årets eksamener FERDIG og jeg skal kaste meg over verdenskartet og booke reiser til kontoen lyser rødt. 2015 er så naken! Jeg orker nesten ikke se på han. Torsdag, vent på oss!

I dag fikk vi altså siste eksamensoppgave – hjemmeeksamen hele uken – og jeg er så fornøyd! Jeg skal analysere en episode av Game of Thrones (som jeg enda ikke har sett noe av, men nå blir jeg sikkert hekta på det óg, som alt annet her i livet) og jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang. Har allerede funnet frem våpenet mitt, pensum, sett episoden to ganger, og er SÅ klar for å angripe oppgaven. Vet ikke om det er i alle jenters natur, men analyse er jo så gøy! Jeg har allerede en uoffisiell doktorgrad i å overanalysere (spør finfyr), så dette burde gå så lett som en fjær.

I dag håper jeg dere tittet ut og opp fra smarttelefonene deres, Oslo, solnedgangen var så uendelig vakker og jeg så rett på den og holdt blikket mitt så lenge at jeg til slutt bare så sorte prikker på det høyre øyet, og alt var så rosa og magisk rundt meg der jeg gikk nedover mot postkontoret. Alt var rosa! Himmelen var sånn typisk fin, sånn fin man aldri får til å fange på kameraet. Og på vei opp igjen til leiligheta etter å ha hentet pakkene mine hadde blåtimen kommet, så det ble hverdagsmagi både til og fra. Så lite som dét skal til før dagen min føles ut som et eventyr.

Nå må jeg logge av, analysen skriver seg sjeldent selv. Gøy at dere likte ukens desembergave, det blir et helvete nå som sist å skulle velge ut en vinner. So long!

Oh I should never asked you about something related to traveling the same week I’m having my last exam. All the places you’re telling me about in the Scratch Map-post is making me mad! I wanna go! When my exam is done on Thursday, I’ll book travels for 2015 till my bank account gets red. Next year looks so naked to me right now, I can’t even look at him. 

Well, today we got our last exam – we’ve until Thursday to analyze one episode of Game of Thrones. That’ll be fun! So yeah, I gotta get back to that. See you later! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *