MY BOYFRIEND IS SUCH A GENTLEMAN

Pikehjertet mitt smelter, se så snill han er! Vi har verdens fineste kjæreste, bloggen. (Selvom jeg blir noe sjalu av å se at han stille opp med madrass og dyne til andre reisende jenter som må sove på flyplassen, hvor var han da jeg – sliten og jævlig – hadde 10 timer å slå ihjel på Heathrow på vei hjem fra Brasil og verdensreisa? Vi har all grunn til å være jentesur, ass, bloggen.

My heart’s melting, look how cute he is! We’ve got the world’s most gentle boyfriend, my blog and I. (Me and my blog is in a relationship with KLM).

2 kommentarer

  1. Kristin

    Videoen fungerer ikke..

  2. Ååå, jeg håper noen kan gi meg en god madrass å sove på når jeg må vente på flyplassen i København den 28 desember :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *