BEST FISH MARKET ON EARTH


Photo: private, Santa Cruz, Galápagos, Ecuador

Reiser du til Galápagos en vakker dag, er fiskemarkedet i Santa Cruz et MUST. Du passerer det mange ganger uten å skjønne at det faktisk er et fiskemarked, men sørger du for å være i nærheten akkurat når fiskerne kommer inn med dagens fangst, forvandles den ellers så tomme betongplassen seg til et yrende liv av lokale, fiskere, sjøløver og pelikaner. Jeg lo så fælt av den sjøløva, SE på han! Han oppførte seg som en hvilken som helst person som stod der og hang ved disken, og når jeg stelte meg opp ved siden av la han loffen sin på hånda mi og jeg tenkte jaja, nå står jeg her, hånd i hånd med en sjøløve og jeg vet ikke engang hva jeg skal bli her i livet.

If you’re ever going to Galápagos, the fish market in Santa Cruz is a must-do. You’ll pass it several times without knowing it’s there, but if you’re around when the fishermen come in with today’s catch – the whole place – which is usually just an random area of concrete – is turning into a busy places with locals, fishermen, sea lions and pelicans. I was laughing so much of that sea lion – look at him! He behaved just like another person standing there watching the fishermen, he even put his «hand» on mine and I stood there thinking wow, I’m here, standing hand in hand with a sea lion and I don’t even know what to do with my life.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *