WHAT I WANTED

Jeg glemmer alltid mine egne ønsker for det kommende året en halvtime etter at jeg har skrevet dem ned, men her er iallfall det jeg hadde lyst til for 2014, og selv om jeg ikke har sett på dem siden jeg skrev dem, tenkte jeg det kunne være gøy å se om noe av det faktisk skjedde:

– Bli flinkere til å bruke kameraet, ikke bare når jeg er på reise, men ellers óg.
Nei

– Være spontan
Ikke så mye som jeg drømte om

– Minske tiden jeg bruker på Internett, og heller lese mer bøker, gå turer, hekle, løse kryssord, ta tilbake litt av det fine livet vi hadde før Internett og sosiale medier
Jeg har ikke logget av så mye som jeg hadde planer om, men jeg har sluttet å bruke 3G med mindre jeg «må» (jeg er fortsatt avhengig av Google Maps for å navigere meg gjennom min nye by, Oslo), det vil si at jeg er offline når jeg er ute på livet, og kun logget på når jeg er hjemme og på kontoret, eller andre steder hvor WIFIen min logger seg på automatisk. Jeg legger vekk mobilen når jeg er ute med venner, DET BURDE ALLE GJØRE, og jeg har lest bøker og løst kryssord, men de der turene må jeg spare til neste år. Det er begrenste hvor mye jeg kan sloss mot Internett når hele livet mitt er basert på det, jobben min med sosiale medier, og bloggen min som er mitt eget BARN, men nettopp derfor jeg er blitt flink til å logge av når jeg IKKE er på jobb, og ikke oppdrar sønnen min. Bloggen, altså. 

– Speede opp innsatsen på Day Zero-listen min, så jeg rekker å bli ferdig på 1001 dager.
Nei

– Finne igjen løpegleden
Nei

– Ta et kurs, eller starte på en ny utdanning
Jeg startet på en bachelor i medievitenskap!

– Reise til nye steder
Jeg reiste til Nederland, og til Ecuador, og til Marokko og Spania og Tyskland. 

– Pusse opp leiligheta mi hos mamma og pappa, og leve ut interiørdrømmen min
Vi pusset opp, og jeg lever ut noe av interiørdrømmen min der hjemme, men så flyttet jeg jo ut, søt som jeg var. Det er nesten som å si «TO-OG-FEMTI PELL OPP!» og hive kortstokken utover, og så stikke av og la andre pelle opp for deg. UNNSKYLD!

– Skrive mer tekster
Nei

– Be inn hele familien på middag, nå som jeg endelig har begynt å få dreisen
Jeg ba Fin Fyr på middag, kan han sees på som familie?

Hvordan gikk det med deres tanker og drømmer for 2014? Ble det noe av?

Trying to figure out how many of my New Year’s Resolutions I managed to keep ut with during 2014. Not so many…. Haha. 
Use my camera more often – when I’m home, not only when I travel: Nope
Be spontaneous: Not as much as I would like to
Spend less time on the Internet: I’ve stopped using 3G unless I «have to», so I’m only online when I’m home or at the office, and I’m alway putting my phone away when I’m out with friends. My whole life is based on the Internet – with my Social Media job and my own baby – my blog, so it’s kind of hard to fight it, right? But I’ve been better, and I’ll be even better in 2015. I’ll read more books, take walks and do stuff offline ’cause that’s where our lives are, you know. Not in this fictional world we’ve made for ourselves online. 
Speed up my Day Zero-Project: No
Find back to my motivation for running: No
Take a course or start a new education: I started on my bachelor in media studies
Travel to new places: Yes! The Netherlands, Ecuador, Morocco, Spain and Germany
Do a makeover on my apartment at my parents place: Yes, and when we were finished I moved out. LOL
Write more: No
Make dinner for my whole family: Well, I made dinner for my bf. Can he be my family?

What about your NY’s Res?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *