BUCKETLIST: VISIT AN ACTIVE VOLCANO

Leser du mellom linjene i pensum, kan du se at denne jenta ikke klarer å la verden ligge. Her kommer noen flere bilder fra Galápagos og Ecuador, og den utrolige turen jeg hadde til Sierra Negra og vulkanen Chico!

If you’r reading between the lines in my school books, you’ll find that this girl isn’t able to let the world be. Here comes some more pictures from Galápagos and Ecuador, and the amazing tour I had to Sierra Negra and the volcano Chico!


Jeg savner alltid norsk frokost når jeg reiser! Sånn her ser frokosten min som regel ut når jeg er ute på tur i land som ikke selger vanlig brød og pålegg, haha. Sunn as fuck!

// This is how my breakfast usually looks in countries that don’t sell bread. Healthy as hell!


Sierra Negra – det 11 km i diameter brede krateret vi passerte på vei til vulkanen. Tåken gjorde det umulig å se noe som helst, men de små glimtene vi fikk forlot meg målløs. SÅ. ENORMT!

//Sierra Negra – the 11 km in diameter big krater on the way to the volcano area. The fog made it impossible to see anything at all, but the small glimpse we got left me speechless. SO. HUGE:


Our guide

Vi spiste lunsjen vår på toppen av vulkanen Chico. En ubeskrivelig opplevelse jeg ikke engang visste at jeg hadde på listen min over ting jeg må gjøre før jeg dør. Sørg for at den er på deres!

// We had our lunch at the top of the volcano – Chico. An incredible experience I didn’t even knew I had on my bucketlist. Make sure it is on yours!

?og når vi skulle gå tilbake igjen kom tåken snikende som et teppe og dekket til hele lavalandskapet bak oss. For en underlig tur, og for en magisk opplevelse – å se jorden vår så ekte, rå og ærlig. Og levende. Jeg håper vi mennesker snart kan la deg være, verden. Du er for vakker til å skulle falle i grus.

//?and when we left, the fog came down as a blanket – covering all the volcano and lava landscape. What a strange tour, and what a magical experience – to see our Earth so real, so raw and honest. And alive. I hope the humanity can leave you alone soon, world. You are way too beautiful to be left in dust. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *