ALL GOOD THINGS ARE TREE

Sjekk treet, så stort det har blitt! Og det ser endelig ut til å klare seg! Dere som ikke skjønner noe nå, kan lese mer om trehistorien HER (trykk).

Det er alltid like deilig å være hjemme, å pusle med mine ting i andreetasje, å spise frokost, lunsj og middag sammen med støvet*, og på denne tiden av året kan jeg pynte til jul, og selv bloggen får julestemning med et USB-tre jeg fikk i pakkekalenderen for TRE (hehe) år siden. Og se hva mamma har satt opp i vinduet i uthuset – en  bamse som ser ut på de som kommer på besøk til oss, åhh det er sånne fine små ting som GJØR hele tilværelsen min her i livet. Mamma er så flott!

I går dro jeg til Lone og vi delte en flaske rødvin, mens vi spiste lasagne og snakket til lørdag ble søndag, og det var så hyggelig. I dag skal jeg pynte til jul i etasjen min, før jeg tar med meg pakkekalenderen hjem til Oslo og gjør klart for desember der óg. Jeg e-l-s-k-e-r desember, alle lysene som lyser opp kjølige kvelder med snø i luften, det lyser i vinduer og på busker og trær i de tusen hjem, og julegatene, og votter og forventningene og den varmen jeg får av å tenke på julaften og hvor fin den skal bli i år – med hele familien, og for første gang i mitt liv skal jeg feire med en mann. Det er en magisk tid i møte!

*mamma og pappa

_______
I love being home, doing my things, having my breakfast with my parents, lunch and dinner, and at this time of the year I can get my floor (I live in the second) ready for christmas, even the blog is getting the christmas feeling with a small USB tree I got in my gift calendar three years ago. And look at the teddy bear my mom put up in the window, oh my it’s the cutest thing, and things like that makes me smile and my life so much brighter – I love you mom! Yesterday I spent at Lone’s place, having a bottle of red wine and a dinner, and we ended up talking to late night and it was such a good time. Today I’ll get the christmas things up, before I go back to Oslo with this year’s gift calendar. Oh I love December! It’s a wonderful time with so many lights and expectations and this year I’ll celebrate Christmas with a man – for the first time in my life. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *