GLOBETROTTER GIFTS

Adlinks

Noen få julegavetips til rastløse sjeler:

– NOW-KLOKKE (ikke adlink), så de kan leve i nuet og glemme tiden når de er på tur. Jeg har fikset juletilbud til oss (som jeg var dum nok til å fikse ETTER at jeg selv hadde bestilt et lite lass, haha) bruk koden «timeisnow» for å få 20% rabatt!

REISEDAGOK, for håndskrevne tanker og inntrykk underveis

POLAROIDKAMERAfor bilder som det bare kommer til å finnes ett eksemplar av i hele verden, og som ikke kan deles i sosiale medier – åh hvilken sjarm! Jeg har et selv, fikk det av broren min til bursdagen min, og jeg elsker det!

HÅNDKLE, du finner supersmarte håndkler til reisende på blant annet G-MAX, de tørker kjapt og tar liten plass

BOKLAMPE, så de kan lese når som helst, hvor som helst, uavhengig av lys

HENGELÅS, til å låse inn tingene sine på hosteller verden over

– SKRAPEKART, så de kan skrape alle landene de har vært i. Den finnes i en «delux»-versjon også, den finner dere her

SAMMENLEGGBAR DAYPACK, for dagsturer og mindre utflukter – jeg hadde med meg en sånn da jeg reiste jorda rundt, og brukte den MYE. Se video fra min egen sekk HER

LYKKETROLL, jeg fikk et av bestevenninna mi før jeg reiste selv, den lå i reisemappen min hele jorda rundt og jeg liker å tenke at trollet og hun jeg fikk den av passet på meg hele veien. Uansett om du har troen eller ikke er det alltid hyggelig å få med seg en liten reminder hjemmefra, fra noen du har nær og kjær og som du vet kommer til å savne deg når du er borte!

STRANDSTOL/BAG, kjekk å ha på stranda, si

– STICKYGRAMS til kjøleskapet, gjør Instagrambilder fra om til små magneter eller noe annet fint

– Kjøp et DOMENE til dem, sånn at de kan begynne å blogge og vise bilder fra reisene sine

TIl uken er det DESEMBER, og jeg har fått tak i noen som vil hjelpe meg med å ha en liten julekalender til dere! Ikke hver dag, men det blir iallfall et par julegaver å dele ut på bloggen i år, håper dere er litt glad, jeg er veldig glad for jeg elsker å dele ut ting!

Hva ønsker dere dere til jul?

_______
Gifts to buy for globetrotters: NOW-WATCHto be sure that the timekeeper is living in the present. Use the code «timeisnow» to get 20% off! TRAVEL DIARY/NOTEBOOK to write down handwritten thoughts during the journey. POLAROID camera for unique pictures that won’t exist any other place in the world, TRAVEL TOWEL – the towels that dry at no time and takes no place at all, BOOKLAMP so you can read wherever, whenever, LOCKER for your closet at hostels, SCRATCH MAPDAYPACKBEACHBAGSTICKYGRAMSDOMAIN

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *