GIVE YOUR HEART A BREAK


Ti gode grunner til at denne fredagen ikke er svart:

– Små snøfnugg i pannebåndet og digre skjerf

– Lystig stemning på kontoret og en boks full av pepperkaker (som minsker med ca 40 kaker hver dag, fordi jeg ikke klarer styre meg)

– Siste forelesning før siste eksamen og det var så hyggelig på bakerste rekke, med klemetiner og prat og kaffe og smil

– Julegaveshopping, det er så koselig å pusle med det selv om det er drittvanskelig, for jeg er livredd for at de jeg kjøper til ikke skal bli glad, åh

– Tok bussen hjem til barndomshjemmet sammen med samboeren min, og vi snakket om livet og kjærligheten og jeg elsker samtaler som dét, og jeg har verdens fineste samboer

– Mammas hjemmelagde pannekaker

– En klem fra mamma, og en fra pappa, og katten var inne når jeg kom hjem

– Det lå en bok og ventet på meg i postkassa til støvet, fra en forfatter som har skrevet om sin tid i fengsel i Kina, jeg elsker overraskelser og jeg elsker bøker av hele mitt hjerte! Tusen, tusen takk, Selma! Boken heter «Fange i fremmed land, Kina» og forfatteren er Selma K. Fredenborg fra Stavanger. Hvis noen lurte.

– Stua mi (kaller den fortsatt min, jeg, hilsen separasjonsangst) hjemme hos støvet har blitt så fin, med ny lampe, og ny godstol og en hylle som mamma fant i forrige uke

– Freden som senker seg hver gang jeg kommer hjemhjem

Hvor svart har din fredag vært?

Ten good reasons that this Friday hasn’t been black: 1. Tiny snowflakes in my hair and huge scarves 2. Good atmosphere at work and a box full of xmas cakes (which decreases every day ’cause I can’t control myself) 3. Last lecture before my last exam, and it was such a nice one with fruits and coffee and traveling talk and smiles at the bench in the back 4. Christmas shopping, I love buying gifts even though it’s so difficult, I’m so afraid that my family and friends won’t like the things I buy for them, even though I know they’ll be happy anyway, no matter what they get or don’t get 5. Took the bus together with my roomie, back to our parent’s houses in Fredrikstad (1 hour from Oslove) and we had such a good talk about life and love and I have the best roomie ever 6. My mom’s homemade pancakes. 6. A hug from my mom and my dad and the cat was in when I got home 7. A book was waiting for me, sent to me from the Author herself. Thanks a lot, can’t wait to read it! (It’s a Norwegian one, not translated, about a girl who did her time in prison in China for a while) 8. My apartment home at my parent’s is keep getting upgraded, now with a new lamp, a new chair and I love it here! 10. The peace I find when I come homehome. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *