YOU CAN’T SEE


Photo: private, Isla Isabela, Galápagos, Ecuador

Tilgi meg, jeg klarer ikke la vær å drysse rundt meg med bilder av iguanene. De fascinerte meg så innmari, tenk at steinene jeg står på på bilde nummer to er FULLE av iguaner, men dere ser dem ikke, for de har kamuflert seg og går i ett med naturen! Akkurat som iguanene som lå utover betongen i Puerto Ayora, de var mørke og smeltet sammen med underlaget, men så hadde de hvite flekker her og der også – for å gå i ett med fuglebæsjen! Åårhh!

Bildene er fra Isabela.

Forgive me, I simply can’t stop showing you pictures of the iguanas. They fascinated me to the bone, can you imagine the rocks I stand on in the second pic – they were FULL of iguanas, but you can’t see them, ’cause they are just blending in with it. Just like the iguanas at the road in Puerto Ayora, they were dark and matched the ground, but they had white spots on ’em as well, to match the bird poop! How fascinating isn’t that?!

These pics are from Isabela. 

5 kommentarer

  1. Solfrid

    Du treng ikkje be om tilgiving, eg ser gjerne på alle bileta du tok av iguanane! For nokre kule skapningar! Og eg ser INGEN på det andre bilete, fascinerande!

  2. Oh Marie! You take such pretty pictures <3

  3. Haha, jeg ser ikke EN eneste iguan på bilde nr. 2!! Jeg prøver, men klarer ikke å finne en. Er det mulig, så innmari fascinerende 🙂

  4. Du er tilgitt <3 Fantastisk fine bilder! Du er sinnsykt flink.

  5. Iguaner er så kule! Tenk at du har sett dem IRL :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *