GO TO ISABELA

Tusen takk for responsen deres på reisehangoveren min! Det er godt å vite at jeg ikke er alene om å være rastløs til beinet og mentalt fraværende ut livet, haha. Jeg trøster meg med de mange bildene som jeg har med meg hjem fra reiser jeg alt har vært på, og det hjelper iallfall litt i en hvileløs tid som dette.


Photo: private, Isabela, Galápagos islands, Ecuador

Noen bilder fra da vi kom til Isabela. Båten over fra Puerto Ayora (Santa Cruz) går to ganger om dagen fra piren, sju om morgenen og tre om ettermiddagen. Det koster 30$ for én person, og båtturen er humpete og tar 2-3 timer, og blir du lett sjøsyk – ta for all del pillen din. Det er verdt å ta turen, for selv om jeg trivdes bedre på Santa Cruz, var Isabela vakker med sine krater og vulkaner, Chico – som jeg viste dere, og lava-tunnelene, hvor vi kunne snorkle, det gjorde ikke jeg og jeg angrer, så vær så snill – gjør det. Både for deres egen del, og litt for min.

Some pictures from our arrival at Isabela. You can go there twice a day from Puerto Ayora in Santa Cruz: at 7 am, and 3 pm. It cost 30$ per person, and the ride is bumpy and takes about 2-3 hours. It’s worth it, though. For the Sierra Negra and the Chico volcano which I showed you, and the lava tunnels – that I didn’t do, and I regret that, so please do it. For yourself, and for me.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *