ROUNDABOUT


Photo: Private, Santa Cruz, Galápagos, Ecuador

Galápagos for meg vil alltid forbindes i ord som unikt; med dyrearter som bare lever der, kaktustreet (nederste bildet) som ikke vokser andre steder i verden, øyer ulikt noe annet land og sted jeg har vært i verden, jeg elsket naturen der, og fargerikt – særlig havet, som er så uendelig turkist og vakkert, og fiskene, og fuglene med de blå føttene, og iglene. Samtidig var det mye gråere og tristere der enn jeg hadde sett for meg, men det kan ha vært på grunn av skyene, og at jeg glemte et øyeblikk at ikke alt er som det ser ut på bilder. Men ord som unikt og fargerikt består allikevel, og alle som får muligheten bør reise til Galápagos. Det var et eventyr, og jeg kjenner allerede et stikk av lengsel bakom ribbeina.

Bildene er fra Santa Cruz, den første øya du kommer til om du lander på Baltra og tar ferja over. Langs havna der kan du se pelikaner, seler og sjøløver, og krabber og rare fisker når fiskerne kommer inn fra havet, og iguaner óg, som går i ett med betongen. De mindre fuglene, og de små firfirslene, ser du på vei til Tortuga Bay – den fantastiske stranden alle MÅ besøke.

Sølveplet mitt har blitt fylt opp med tusenvis av bilder fra Ecuador, så selv om reisen fysisk sett tok slutt på fredag, skal vi reise litt til, vi. Gleder meg til å gjenoppleve mine to siste uker, og til å vise dere hva Ecuador was all about!

(Og tusen TAKK, igjen, til bloggkjæresten min KLM som gjorde reisen mulig, jeg er så uendelig takknemlig for muligheten forholdet vårt har gitt meg!)

For nye lesere: Jeg er i et samarbeid med flyselskapet KLM, og er deres stolte bloggambassadør (bloggkjæreste!). De har sponset flybillettene mine til Amsterdam, og nå til Ecuador. For ordens skyld: flybillettene fra Guayaquil til Glapápagos betalte jeg selv.

Galápagos to me will always be connected to words such as unique and colourful. The islands is home for so many special animals and creatures and trees that only grow there (like the cactus tree above), I just love the nature. And the colour of the sea, and the fishes and the blue feet of the Booby bird, and the iguanas. A living rainbow! At the same time it’s colourful, I felt it was much greyer and sader than I pictured it before I arrived, but that might be the cloudy weather, or the fact I forgot about how things look different than it is in pictures. But words like unique and colourful will remain anyway, and all of you should visit Galápagos if you get the chance. It’s an adventure, and I already feel the loning behind my ribs. The pics above is from Santa Cruz, the first Island you get to when you arrive from Baltra Airport and take the ferry. You can se pelicans, sea lions, seals, funny fishes and iguanas that match the road they’re lying on. The small birds and the lizards are to be found on your way to Tortuga Bay – the amazing beach you simply HAVE to go to when you visit the island.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *